2021. ápr 06.

Zendaya lesz Lola nyuszi

írta: Csurilla Dániel
Zendaya lesz Lola nyuszi

zenbunny-720x405.jpg

A Malcolm D. Lee által rendezett Space Jam: Egy új örökség legfrissebb előzeteséből kiderült, ki fogja kölcsönözni Tapsi Hapsi mindenkori szerelmét, Lola nyuszit. A Warner Bros. égisze alatt készült, sokáig halogatott animációs-élőszereplős hibrid családi filmben Zendaya kölcsönzi Lola nyuszi hangját.

Az előzetesben LeBron James összeáll Tapsi Hapsival és a Bolondos dallamok sztárjaival, hogy megmentség a kosárlabdát és a világegyetemet, azonban a friss marketinganyag egyaránt tartalmaz momentumokat a Mad Max: A harag útja, az Az, a King Kong és a Szuper haver című filmekből is.

Lee korábban arról nyilvánult meg, hogy Lola nyuszit kénytelenek voltak átformálni a 21. századi igények szerint, ugyanis rengeteg kritika érte az 1996-ban bemutatott Space Jam-et a karakter szexualizálása okán. Ettől függetlenül a Michael Jordan főszereplésével készült film a 80 millió dolláros költségvetése ellenére 250 millió dollárt termelt világszerte.

space-jams-lola-bunny-goes-from-very-sexualized-to-sporty.jpg

Zendaya többnyire az MCU Pókember-filmjeiből és az HBO Eufória-sorozatából sikert, mely utóbbiért Emmy-díjat kapott női főszereplő kategóriában. A tinisztárból lett énekes-színésznő ugyanakkor feltűnik a Hugh Jackman és Zac Efron főszereplésével készült A legnagyobb showmanben, legutóbb pedig a Malcolm & Marie c. filmdrámában láthattuk. Zendaya egyaránt tagja a Denis Villeneuve-rendezte Dűne impozáns szereplőgárdájának.

A Space Jam: Egy új örökség az HBO Max oldalára és a mozikba egyaránt július 16-án érkezik.

Szólj hozzá

hírek harrison ford trailer hír érdekesség friss stephen king pókember érdekességek charlize theron mad max hugh jackman filmajánló zac efron michael jordan josh brolin king kong tapsi hapsi bolondos dallamok eufória lebron james dűne ryan gosling warner bros tom hardy jason momoa oscar isaac tom holland denis villeneuve zendaya Euphoria HBO iron giant szárnyas fejvadász 2049 timothée chalamet cineart cineartblog malcolm and marie blader runner 2049 lola nyuszi