2021. ápr 09.

A Mission: Impossible 7 gárdája régi-új arcokkal erősít!

írta: Siktár Vivi
A Mission: Impossible 7 gárdája régi-új arcokkal erősít!

Jó irányba haladnak a dolgok a Mission: Impossible 7 háza táján, legalábbis egy Simon Pegg által megosztott fotó minden kétséget kizáróan ezt bizonyítja. A március 16-án megosztott, kulisszák mögött készült fotón ugyanis Pegg (Benji Dunn-ként ötödik alkalommal láthatjuk majd) éppen Rebecca Ferguson kisasszonyt emeli a magasba, aki minden bizonnyal Ilsa Faust-ként tér majd harmadszor is vissza a vászonra.

Pegg-et és Ferguson-t magát a rendező, Christopher McQuarrie csípte el egy képre, miközben önfeledten bohóckodnak a forgatás szünetében. Ám nem csak ők ketten láthatóak a képen: a háttérben tisztán látszik Ving Rhames, aki az eddigi összes M:I filmben szerepelt Luther Stickell-ként, aki karakter szerint Ethan Hunt (Tom Cruise) állandó jobbkeze. 

4_mission-impossible-fallout-tom-cruise-paramount.jpg

A közelmúltban a filmhez kapcsolt további színészek az alábbiak:

- Reb Delaney (Catastrophe)
- Mark Gatiss (Sherlock)
- Indira Varma (Trónok harca)
- Charles Parnell (Az utolsó remény)
- Cary Elwes (Fűrész)
- Esai Morales – az új „gonosz” a folytatásfilmben, aki Nicholas Hoult helyét veszi át
- Hayley Atwell (Carter ügynök) – új arc a franchise-ban, aki az ígéretek szerint nem lesz hasonlatos az eddigi hölgyek sorához, akik a M:I filmekben feltűntek

Jó látni, hogy a Mission: Impossible 7 környékén kezdenek jóra fordulni a dolgok, tekintve, hogy mennyi buktató övezi a pandémia alatti mozgóképes anyagok készítését. A forgatást tavaly októberben indították újra Olaszországban, s többnyire minden a tervek szerint alakul eddig. Az M:I 7. és nyolcadik része eredetileg fordított sorrendben forgott volna, ám a későbbi film forgatását kényszerű volt leállítani a világjárvány miatt, csakúgy, mint Cruise összes sajtós elfoglaltságát a következő filmje, a Top Gun: Maverick kapcsán.

A Mission: Impossible 7 jelenleg 2021. november 21-én debütálhat.

Szólj hozzá

érdekes film premier mozi akció november érdekesség franchise akciófilm mission impossible top gun ving rhames cary elwes simon pegg nicholas hoult 2021 indira varma mark gatiss rebecca ferguson christopher mcquarrie premierdátum cineart tom Cruise cineartblog mission impossible 7 top gun maverick reb delaney charles pernell esai morales hayley antwell