2021. ápr 09.

James Marsden és Idina Menzel is csatlakozott a Bűbáj folytatásához

írta: Siktár Vivi
James Marsden és Idina Menzel is csatlakozott a Bűbáj folytatásához

A nagy népszerűségnek örvendő Disney-film, a Bűbáj végre elindul a megvalósítás útján. Az eddig is tiszta sor volt, hogy Amy Adams és Patrick Dempsey benne vannak a folytatásban, most már azonban bizonyos, hogy Idina Menzel és James Marsden is visszatérnek az általuk alakított karakterekhez.

1_disenchanted-750x400.jpg

A Disenchanted-re keresztelt folytatást tavaly nyáron jelentették be a Disney Investor Day alkalmával, s már akkor bizonyos volt, hogy Adams visszatér szerepéhez. Most pedig a JLGB Virtual stream-jének köszönhetően Alan Menken zeneszerző szavaiból kaptunk reményteljes információkat: nemcsak megerősítette, hogy új szerzeményeken dolgozik a folytatást illetően, de a színészeket is ő maga jelentette be.

„Amy Adams benne van. Patrick benne van. Idina Menzel benne van. James Marsden – mindenki benne van” – hangzott el az interjúban, közvetlen azután, hogy Menken Oscarra jelölt dala, a That’s How You Know napvilágot látott. A zeneszerző szerint a film nagyon jó lesz, s ami talán még ennél is fontosabb: már a forgatási munkálatokban lubickolnak.

Habár a Disney nem most kezdte a vegyes technikájú (élőszereplős-rajzolt animáció-digitális technika) Oscar-jelölt filmjük folytatási munkálatait, eddig csak annyi volt bizonyos, hogy Amy Adams visszatér Giselle hercegnő szerepében, aki New York utcáit járva küzd az élet viszontagságaival, ám ezek a szóbeszédek már legalább 2016-tól élnek a köztudatban. Aztán ez év elején Patrick Dempsey bejelentette visszatérését Giselle szerelme, Robert Philip-ként, ám még így is ködös, hogy miről szólhat majd a folytatás, vagy hogy más stábtagok visszatérése is lehetséges-e.

A Bűbáj a XXI. század első évtizedének egyik legjobb Disney-filmje, és a bevétel szempontjából is jól teljesített, így még furcsább, hogy miért is tartott ilyen sokáig a folytatás megkezdése. Ami bizonyos, hogy a második rész 10 évvel azután fog játszódni, hogy a korábban animált világban élő hercegnő eldöntötte, hogy az élőszereplős New York-ot választja.

1_111220090735-5fd3923f89417amy-adams-enchanted-resized.jpg

Szólj hozzá

érdekes film new york folytatás zeneszerző hír disney animáció érdekesség bűbáj patrick dempsey amy adams james marsden élőszereplős alan menken idina menzel Hír oscar-jelölés cineart cineartblog folytatásfilm disenchanted disney investor day giselle hercegnő robert philip