2021. ápr 15.

Dave Franco is csatlakozik Jamie Foxx vámpírvadász filmjéhez

írta: Siktár Vivi
Dave Franco is csatlakozik Jamie Foxx vámpírvadász filmjéhez

Jamie Foxx látszólag otthonra lelt a Netflix-nél, ugyanis a Project Power sikerét követően a streaming csatorna leszerződött az Oscar-díjas színésszel. Amellett, hogy Foxx készíti a Dad Stop Embarrassing Me! című sitcom-ot, gyülekeznek a tehetségek a színész vámpírvadász Day Shift című akció-horrorfilmjéhez.

 1_dave_franco0-2.jpg

A legfrissebb értesülések szerint Dave Franco csatlakozik a Day Shift színészgárdájához, illetve a Tyler Tice által írt film már rendezőre is talált az elsőfilmes J.J. Perry személyében. A Day Shift története szerint Foxx egy kertvárosi apukát játszik, aki nappal medencetisztító, éjjelente azonban vámpírvadász. A film további szereplői Natasha Liu Bordizzo, Oliver Masucci, Steve Howey és C.S. Lee.

Bár Franco leginkább a 21 Jump Street és a Szemfényvesztők mellékszerepeiről ismert A katasztrófaművészben nyújtott alakítása mellett, a színész nemrég kipróbálta magát rendezőként A titkok háza című horror-thrillerben, mely tavaly nyáron került lakossági forgalmazásba. Nincs mit tenni, tagadni sem tudná a bátyját, James Francot, akit szintén filmes multitálentumként tart számon a szakma.

 1_jamie-foxx-1.jpg

A Day Shift egy másik érdekes aspektusa a helyénvaló színészi társulat mellett Chad Stahelski és produkciós cége, a 87Eleven jelenléte, mely utóbbi az Atomszőke, a John Wick-filmek és a Bob Odenkirk főszereplésével készült Senki gyártócége volt.

A vámpírvadász akció-horror feltételezhetően jövőre érkezik a Netflix kínálatába.

Szólj hozzá

film sitcom netflix 2022 szemfényvesztők vámpírvadász 21 jump street dave franco akció horror Hír bob odenkirk Jamie Foxx john wick chad stahelski atomszőke cineart disaster artist cineartblog project power tyler tice katasztrófaművész dad stop embarassing me day shift j.j. perry natasha liu bordizzo oliver masucci steve howey c.s. lee a titkok háza 87eleven