2021. ápr 15.

J.K. Simmons lesz az egyik szereplő Aaron Sorkin új filmjében

írta: Siktár Vivi
J.K. Simmons lesz az egyik szereplő Aaron Sorkin új filmjében

A hat Oscar-jelöléssel rendelkező A chicagói 7-ek tárgyalása után Aaron Sorkin író-rendező képtelen megállni, ugyanis képtelen tétlenkedni, így hát elkezdi legújabb sztárparádéja, a Being the Ricardos című életrajzi dráma előkészületi munkálatait.

 6_being-the-ricardos-cast--750x400.jpg

Az Amazon gondozásában készülő film az I Love Lucy című ikonikus sitcom hátteréről és két sztárja, Lucille Ball és Desi Arnaz magánéletéről szól, akiket Nicole Kidman és Javier Bardem alakít. A Being the Ricardos szereplőgárdája azonban az Oscar-díjas J.K. Simmons-szal bővült, akihez csatlakozik Nina Arianda, Tony Hale, Alia Shawkat, Jake Lacy és Clark Gregg is.

A Being the Ricardos a Pénzcsináló és a Social Network – A közösségi háló írójának egy valóságos szerelemprojektje, és eredetileg ez a film lett volna a rendezői debütálása, azonban korábban az előkészületeknél abbamaradtak a munkálatok, majd Sorkin az Elit játszmával debütált rendezőként, melyet A chicagói 7-ek tárgyalása követett.

 6_aaron-sorkin.jpg

A filmdráma azokról az emberekről fog szólni, akik a televíziózás egyik leghíresebb vígjátékát megalkották. Alig várom, hogy együtt dolgozhassak Nicole-lal, Javier-vel, J.K.-vel, Nina-val és az összes többi tehetséges színésszel.” – mondta az Oscar-díjas Sorkin.

Valami azt súgja, egy újabb erőteljes díjfilm készül, melynek forgatása hamarosan kezdetét veszi, és cseppet sem lepődnénk meg azon, ha Sorkin legújabb darabja ismét az Oscar-díj közelébe kerülne jövőre.

Szólj hozzá

film mozi hír sitcom amazon nicole kidman javier bardem közösségi háló aaron sorkin lucille ball j.k. simmons clark gregg pénzcsináló alia shawkat nina arianda tony hale i love lucy elit játszma cineart cineartblog chicagói 7-ek díjfilm being the ricardos író-rendező desi arnaz jake lacy