2021. ápr 16.

A District 9 sztárja csatlakozik a Netflix időhurok-sorozatához

írta: Csurilla Dániel
A District 9 sztárja csatlakozik a Netflix időhurok-sorozatához

sharlto-copley.jpg

Sharlto Copley, a District 9, az Elysium - Zárt világ és a Hardcore Henry sztárja csatlakozik a Végtelen matrjoska második évadához Annie Murphy (Schitt’s Creek) és Carolyn Michelle (Colony) oldalán.

A Végtelen matrjoska a Netflix egyik legkreatívabb és leginkább alulértékelt sorozata nézői visszajelzés tekintetében. A Natasha Lyonne, Leslye Headland és Amy Poehler által készített időhurok-vígjátéksorozat közel sem vonzott annyi nézőt a képernyő elé 2019-ben, mint azt megérdemelte volna, viszont elegendő volt arra, hogy a streaming szolgáltató berendelje a második szerzont.

A sorozat főszereplője Natasha Lyonne, és az életével elégedetlen new yorki nőt, Nadia-t játssza, aki váratlanul meghal születésnapi buliján, és arra eszmél, hogy egy időhurokba keveredett. Nadia-nak ismételten újra kell élnie halála körülményeit, hogy rátaláljon arra, miért került időcsapdába. Chloë Sevigny, Dascha Polanco, Brendan Sexton III, Rebecca Henderson, Jeremy Bobb, Ritesh Rajan és Jocelyn Bioh egyaránt feltűnnek apróbb vendégszerepere a második évadban.

bo.png

Copley főként visszataszító, ellenséges karaktereket alakít, és frekventáltan dolgozik együtt a szintén dél-afrikai Neill Blomkamp-pel, viszont a színész komikus tehetségéről és karakteres akcentusáról már egyaránt meggyőzte a nagyérdeműt, így kifejezetten szórakoztató jelenlét lehet a Végtelen matrjoskában, akármilyen szerepet is szabjanak rá a készítők.   

Vár kevesen látták a szériát, a Végtelen matrjoska 13 Emmy- és egy Golden Globe-jelöléssel büszkélkedhet. A második évad várhatóan idén ősszel érkezik.

Szólj hozzá

érdekes hírek premier avatar star wars sci-fi hír bemutató érdekesség friss vígjáték mel gibson james bond érdekességek charlize theron matt damon filmajánló jodie foster daniel craig bill murray george lucas netflix idétlen időkig science fiction sorozatajánló elysium district 9 időhurok neill blomkamp sharlto copley rian johnson groundhog day frank grillo cineart russian doll knives out cineartblog tőrbe ejtve végtelen matrjoska boss level