2021. ápr 16.

Júliusban érkezik Chris Pratt sci-fi thrillere

írta: Siktár Vivi
Júliusban érkezik Chris Pratt sci-fi thrillere

Chris Pratt sci-fi thillere, a The Tommorrow War hivatalosan is az Amazon Prime-on debütál ez év nyarán. Az időutazós storyt Chris McKay rendezi.

Az Amazon nem kevesebb, mint 200 millió dollárt perkált ki a The Tomorrow War jogaiért, mely a Skydance Media fejlesztett és gyártott, s mely forgalmazási jogai eredetileg a Paramount Pictures-t illeti.

 5_mv5bzje5nmu3owutmzkyms00mwixlwflmzitzdqwyzkwyzgxotvixkeyxkfqcgdeqxvynjuxmjc1otm_v1.jpg

A film története szerint a világunkba érkezik egy csapat időutazó 2051-ből, hogy azonnal közvetítsenek egy üzenete: 30 év múlva az emberiség vesztésre áll egy halálos földönkívüli faj miatt. Egyetlen reményük a túlélésre, ha összefognak a múlt embereivel, hogy a jövőbe visszatérve felvegyék a harcot a fenyegető veszéllyel. A „jelen” csapatát erősíti Dan Forester (Pratt), egy középiskolai tanár, egy briliáns tudós (Yvonne Strahovski) és Forester elidegenedett apja (J.K. Simmons), s feladatuk, hogy átírják a jövőt és ezzel megmentsék a napot.

Jennifer Salke, az Amazon fejese a következőképpen vélekedik a projektről: „A The Tomorrow War egy globális esemény lesz, mely meglepi és elragadtatja a felhasználóinkat. Chris McKay briliáns módon alkotta meg ezt az egyedi, akciódús sci-fit, mely a székek szélén fogja tartani nézőinket, s mely felcsigázza az érzelmeiket.”

 5_chris-mckay.jpg

A rendező pedig a következőképpen mesél filmjéről: „Hihetetlenül büszke vagyok az elképesztő színészekre és a stáb összes tagjára, hogy még ilyen kihívást jelentő időkben is ennyire egyedi és eredeti sci-fit tudtunk készíteni…valamit, amit egyre ritkábban láthatunk. Tanúja lenni annak, hogy színészekből és művészekből összeállt csapat milyen könnyedén elegyítette az akciót, a horrort, a vígjátékot és a drámát egy igazi valóra vált álommal egyenlő. Remélem a nyári bemutató után a közönség is elképed a film láttán.”

Hogy valóban ennyire jó lett-e az eredmény, az július 2-ától mi magunk is eldönthetjük, hiszen ekkora tették premierjét az Amazon Prime-on.

  

Szólj hozzá

film premier mozi sci-fi hír nyár amazon thriller időutazás július lego batman j.k. simmons 2051 yvonne strahovski amazon prime chris pratt Paramount Pictures a galaxis őrzői űrlord cineart cineartblog the tomorrow war chris mckay skydance media jennifer salke