2021. ápr 26.

Érkezik a John Wick-előzménysorozat

írta: Csurilla Dániel
Érkezik a John Wick-előzménysorozat

07956f40-77c4-11e9-9073-657a85982e73.jpg

A Keanu Reeves-vezette John Wick akciófilm-franchise a modern blockbusterek egyik ékköve, azonban a hamarosan forgó John Wick 4 és a bejelentett John Wick 5 könnyedén elképzelhető, hogy Reeves hattyúdala lesz.

Már hosszú évek óta tervben van a filmek világában játszódó spinoff-tévésorozat, a The Continental, mely a John Wick-mozikban bemutatott, címszereplő bérgyilkoshotelre épül, és végre azt is tudjuk, hogy az 1970-es években játszódik a fiatal Winston – a filmekben Ian McShane – főszereplésével, és természetesen előzménye lesz a Keanu Reeves nevével fémjelzett szériának.

Ahogyan a filmsorozat egyre terjeszkedik, és az Underworld-öt rendező Len Wiseman által bejelentett Ballerina-spinoff is készül, úgy a The Continental tovább építi a John Wick világát, viszont a televíziós szériában sajnos nem fog szerepelni Keanu Reeves, ahogyan a Lionsgate Television vezetője, Kevin Beggs is kijelentette.

6e3da4e33eade960c3773701b40f43a6.jpg

„A The Continental esetében a fiatal Winston-t szeretnénk körbejárni, és azt, hogyan lett csapatával a hotel vezetője, az a karakter, akivel 40 évvel később, az első filmben találkoztunk.” – mondta Beggs, majd hozzátette, hogy a sorozat nagy mértékben fog ihletet meríteni a Maffiózók c. HBO sorozatból.

A híresztelések szerint a Starz csatorna forgalmazásában kerül a képernyőre a The Continental, ami egy négy epizódból álló minisorozat lesz, viszont a szolgáltató a John Wick 4 jövő május 27-i premierjéig nem szeretné elkezdeni a széria gyártását.

Szólj hozzá

hírek premier sopranos hír mátrix bemutató érdekesség friss senki underworld maffiózók érdekességek bruce willis brad pitt keanu reeves charlize theron die hard kate beckinsale hugh jackman filmajánló halle berry ryan reynolds laurence fishburne breaking bad sorozatajánló len wiseman nobody deadpool ian mcshane van helsing bob odenkirk better call saul john wick atomic blonde atomszőke the continental cineart cineartblog mátrix 4 john wich 4