2021. ápr 26.

Marvel-színész csatlakozott az Indiana Jones 5-höz

írta: Csurilla Dániel
Marvel-színész csatlakozott az Indiana Jones 5-höz

indiana-jones-5-cast-thomas-kretschmann.jpg

A Bosszúállók: Ultron kora és az Oscar-díjas A zongorista rosszfiúja, Thomas Kretschmann is szerepel a jövőre érkező Indiana Jones 5-ben, melyet a Logan és Az aszfalt királyai direktora, James Mangold vezényel le a visszatérő Harrison Ford és John Williams segítségével.

Korábban arról számoltunk be, hogy új arcokként feltűnik majd az Indiana Jones 5-ben Mads Mikkelsen és Phoebe Waller-Bridge is, azonban arra gyanakodtunk, hogy Mikkelsen fogja alakítani a rosszfiút. Kretschmann egy ugyancsak markáns, gyakran skatulyába zárt karakterszínész, aki a Peter Jackson-féle King Kong-ban és a Guillermo del Toro által rendezett Penge 2-ben is látható volt.

indiana_jones_5_screenshot_20160624183039_1_original_1150x645_cover.jpg

A német színész részvételével elképzelhető, hogy az Indiana Jones 5 megtalálta egyik rosszfiúját, bár hivatalosan még nem került bejelentésre, hogy kiket fognak alakítani az új színészek. Az Indiana Jones 5 lesz az első olyan film a kalandszériából, amelyet nem Steven Spielberg rendez és George Lucas ír, viszont mindketten kreatív producerekként vesznek részt a folytatásfilm elkészítésében.

Mangold a rendezői pozíció mellett társírója lesz a forgatókönyvnek Az aszfalt királyait is jegyző Jez és John-Henry Butterworth mellett. A történet egy korábbi verziójában ugyan közreműködött mind Lucas, mind pedig a Solo – Egy Star Wars-történetet is író Jonathan Kasdan, azonban jelenleg bizonytalan, hogy a sztorijuk mennyire kerül átírásra.

Korai lenne még részletesebb cselekményleírást várni a filmtől, bár találgatni lehet a 2022. július 29-i premierdátumig.

Szólj hozzá

hírek harrison ford premier star wars hír érdekesség friss guillermo del toro érdekességek matt damon logan indiana jones steven spielberg christian bale filmajánló george lucas peter jackson mads mikkelsen robert downey jr king kong chris evans james mangold avengers john williams han solo thomas kretschmann chris hemsworth bosszúállók benedict cumberbatch pedro pascal indiana jones 5 zsivány egyes fleabag cineart phoebe waller-bridge mandalorian ford v ferrari cineartblog mandalóri az aszfalt királyai