2021. ápr 26.

Kiderült, kit alakít Russell Crowe a Thor 4-ben!

írta: Csurilla Dániel
Kiderült, kit alakít Russell Crowe a Thor 4-ben!

russell-crowe_confirms_zeus-role_thor-love-and-thunder_marvel_studios_-750x400.jpg

Újabb istenek csatlakoznak az MCU-hoz, ugyanis nemrég Russell Crowe bejelentette, hogy ő fogja alakítani a Marvel-univerzum Zeuszát a Taika Waititi rendezésében készülő Thor: Szerelem és Villámban, amely jelenleg is forog Ausztráliában.

A Chris Hemsworth nevével fémjelzett folytatásfilmben eddig bizonytalan volt, kit fog játszani az Oscar-díjas Crowe, mostanra azonban ez már nem titok, ugyanis egy melbournei rádióműsorban a színész elárulta, hogy nem más lesz, mint Zeusz, és már majdnem befejezte minden jelenetét. A bejelentésre az egészen megszállott rajongók elégedetten bólogattak, ugyanis sokan már Crowe csatlakozása óta biztosak voltak abban, hogy a színész az olümposzi istent alakítja.

„Ma reggel negyed tízkor fellovagolok a Disney Fox Studios-ba, és magamra öltöm még egyszer utoljára Zeusz szerepét, hogy egy utolsó napra zeuszkodhassak.” – mondta a rádióműsorban Crowe.

Zeusz és az Olümposziak jelentős részét képezik a Marvel-univerzumnak, és talán Crowe karakterének fia, a félisten Herkules érkezésére is hamarosan sor fog kerülni, aki egy meghatározó tagja a Bosszúállók csapatának.

Bár keveset tudunk a Thor: Szerelem és Villám történetéről, Hemsworth és Crowe mellett visszatér Natalie Portman Jane Foster/ Női Thor szerepére, míg Christian Bale az istenölő Gorr-t fogja alakítani. Matt Damon lesz ismét Loki (Tom Hiddleston) asgardi színésze, Luke Hemsworth pedig Thor asgardi színésze, míg Melissa McCarthy alakítja Hela (Cate Blanchett) asgardi színészét. Mellettük szerepelnek A galaxis őrzői sztárjai Chris Pratt, Dave Bautista, Karen Gillian, Sean Gunn, Pom Klementieff és Jeff Goldblum vezetésével. Taika Waitit visszatér a közkedvelt kronan, Korg szerepére.

A Thor 4 premierjére 2022. május 6-án kerül sor.

Szólj hozzá

hírek premier hír disney érdekesség friss marvel scarlett johansson érdekességek thor matt damon cate blanchett filmajánló russell crowe anthony hopkins robert downey jr liam neeson chris evans vin diesel avengers mark ruffalo bradley cooper zoe saldana chris hemsworth melissa mccarthy bosszúállók tom holland benedict cumberbatch tom hiddleston Christian Bale chris pratt dave bautista Natalie Portman Jeff Goldblum a galaxis őrzői taika waititi cineart cineartblog thor love and thunder thor 4