2019. máj 23.

Itt az új Terminátor film előzetese!

írta: Verebélyi G
Itt az új Terminátor film előzetese!

Terminátor: Sötét Végzet

terminator-dark-fate-header.jpg

Szinte borítékolható volt, hogy ahogy minden Terminátor filmben, itt is erős és határozott védelmezőkkel találkozhatunk. Ráadásul nőkkel. Ez most sem lesz másképp, hiszen az előzetesbe is szó szerint berobban a kissé összement, de még mindig aktív Sarah Connor (Linda Hamilton), hogy ledarálja a jövőből érkező gonosz támadó masinát, akinek eltökélt szándéka levadászni a Natalia Reyes által játszott karaktert. Akinek szintén jutott külön jövőből érkezett védelmező a Grace nevű katona képében (Mackenzie Davis). Hogy ez valóban sikerül és túléli-e  a két hölgy, azt majd a filmből megláthatjuk.

Addig is nézzétek meg ezt a kis ízelítőt: 

 A film (vagy Cameron?) egy picit önző módon fittyet hányt a második rész utáni filmekre és közvetlenül Az Ítélet Napja után veszi fel a történet fonalát. Az előzetes legepikusabb pontja nem a mindenkit lekaszaboló Sarah Connor, hanem a jó öreg T-800-ast játszó Arnold Schwarzenegger felbukkanása volt.

Egyelőre még ne mondjunk ítéletet a filmről, de így első blikkre izgalmasnak tűnik.

A filmet Magyarországon 2019. október 31-én mutatják be.

 

 

Szólj hozzá

hírek ajánló előzetes film mozi trailer hír teaser friss új terminátor terminator sötét végzet terminator dark fate újfilm