2019. máj 28.

Elton John Ragaszkodik a korhatárhoz!

írta: Verebélyi G
Elton John Ragaszkodik a korhatárhoz!

Rocketman

rocket_man1.jpg

A Queen nagy sikerű filmje, a Bohém rapszódia hatalmas siker volt. Egész pontosan 903,2 millió dollárt kaszált a 20th Century Fox stúdiója a produkcióval. A Paramount sem ülhetett a babérjain így már készítik  Elton Jonról  filmet, ami Rocketman címmel fog megjelenni. 


 Elton John nem az a visszafogott egyéniség, így nem is csoda ha korhatáros lesz a filmje. Nehezen tudnánk elképzelni az életét bemutató filmet ezen elemek nélkül. A Guardian közölt is ezzel kapcsolatban egy cikket amiben Elton így jyilatkozott:

Nem akartam olyan filmet, ami tele van szexszel és drogokkal, de közben mindenki tudja rólam, hogy mindkettőből bőven kivettem a részem a '70-es és '80-as években. Ezért nem lett volna értelme olyan filmet csinálni, ami azt sugallja, hogy minden fellépés után csöndben visszamentem a hotelszobámba egy pohár meleg tej és a Biblia társaságában

 A film Amerikában a hónap végén fog debütálni, de a kritikusok hasonlóan nagy sikert várnak tőle mint a Bohém rapszódiától. Az egyesült Királyságban már 22.-én volt a premiere, ezen rövid idő alatt már törlesztett is a 41 milliós gyártási költségéből, nem sokat de 6,4 milliót mindenképpen.
Hazánkban Július 6..án fog megjelenni.

Ti várjátok már? Lesz olyan mint a Queen életét feldolgozó film? Nézzétek meg az előzetesét és mondjátok el a véleményeteket!

Szólj hozzá

hírek film mozi hír friss Hír