2019. jún 04.

Megérkezett a Terminátor Magyarul is!

írta: Verebélyi G
Megérkezett a Terminátor  Magyarul is!

Igaz, ezeket a képsorokat már láttuk az angol nyelvű előzetesben, de azért magyarul is elég jó :)  A szinkron szokás szerint jól sikerült, jól passzolnak a karakterekhez a hangok, de hát manapság már ez, ha mondhatni ilyen nagyképűen, megszokott. 

9e433f57a3398419bcdd54af0c78dbb2.jpg

 

A filmben, ahogy már korábban is megírtuk, ismét feltűnik az "öreg" Arnold Schwarzengger, valamint Linda Hamilton is, a producer pedig ismét James Cameron lesz. A film nagy dobása, hogy figyelmen kívül hagyja a Terminátor 2 után történteket. Ez egy nagyon merész döntés, lássuk mi is lesz belőle.

Az már a Terminátor filmektől megszokott, hogy van egy erős védelmező aki felmossa a padlót a szupergonosz, jövőből érkezett robottal. Ebben a részben nem is egy védelmező lesz hanem egyenesen kettő, hiszen Sarah Connor is újra feltűnik a filmvásznon, úgyhogy ezúttal két erős, karakán hölgy fogja megvédeni a jövőt nagyban befolyásoló kislányt. A film merész döntések sorozatát hozta, így nagy siker, de akár nagy bukás is lehet belőle. Reméljük inkább az első fog bekövetkezni. A film 2019. Október 31.-től lesz látható a Magyar mozikban.

 

Szólj hozzá

hírek ajánló előzetes magyar hír háború új izgalmas darálás terminátor terminator lövés sarahconnor Hír arnold swarzenegger magyar előzetes terminator dark fate újfilm újelőzetes új magyar előzetes