2019. aug 06.

Kiderült ki rendezi a Venom 2-t!

írta: knerliviki
Kiderült ki rendezi a Venom 2-t!

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint érkezik a Venom második része, melynek rendezője nem más lesz, mint Andy Serkis.

serkis.jpg

- Andy Serkis

A hírek szerint, a Sony stúdió három rendező közül választott, Serkis mellett így felmerült Rupert Wyatt ( A majmok bolygója: Lázadás, Elrabolt világ) és Travis Knight (ŰrDongó, Doboztrollok) neve is, de végül – sokakat meglepő módon – Andy Serkis-re esett a választás, bár eddigi két rendezése a Lélegzetvétel és a Maugli sem a közönség, sem pedig a kritikusok által nem részesült pozitív fogadtatásban.

 

serkis-knight-wyatt.jpg

- Andy Serkis, Travis Knight, Rupert Wyatt

Andy Serkis neve a nagyközönség számára nem lehet ismeretlen, hiszen a színész és rendező többek között olyan filmekben tűnt fel, mint a Majmok bolygója vagy a Fekete Párduc,  de legtöbbek számára A Gyűrűk Ura és a Hobbit-filmek Gollamjaként lehet ismerős.

andy-serkis-poses-in-a-moion-capture-suit-during-his-performance-of-gollum-during-the.png

- Andy Sekis, mint Gollam

A rendező neve mellett az is kiderült, hogy a forgatókönyv írója nem más, mint Kelly Marcel lesz, aki az első rész forgatókönyvét is jegyzi, de munkáihoz sorolható a Terra Nova, a Banks úr megmentése és a Szürke ötven árnyalata forgatókönyvének írása is.
A filmben természetesen Tom Hardy is visszatér, aki Serkishez hasonlóan nagyon izgatottan és bizakodóan áll a második rész munkálatai előtt.

Andy Serkis az Instagram és Twitter oldalán osztotta meg követőivel a jó hírt, az alábbiakat írva a poszthoz:

Tényleg megtörténik. Érzem, hogy a szimbióta gazdatestre talált bennem, én pedig készen állok a kalandra. Alig várom! Készen állsz, Tom Hardy?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It’s actually happening. I can feel it, the Symbiote has found a host in me, and I’m ready for the ride...Can’t wait! Are you ready @tomhardy ? #venom #venom2 #marvel

Andy Serkis (@andyserkis) által megosztott bejegyzés,

 

A film várhatóan 2020 október 2-án kerül bemutatásra.

 

Szólj hozzá

blog hírek hír friss venom andy serkis cineart venom 2