2019. aug 10.

Peaky Blinders ötödik évad- premier, szereposztás, előzetes

írta: Horváth Simon Eszter
Peaky Blinders ötödik évad- premier, szereposztás, előzetes

Az igaz történeten alapuló Peaky Blinders, magyarul Birmingham bandája újabb évadára 2017 óta vár a nagyközönség. Bár magyarul még csak két évad jelent meg az itthoni televíziókban, a Netflixen elérhető a sorozat eddigi összes évada, magyar felirattal is.

Két éve várják a sáros és whiskey szagú harcos maffia banda visszatérését a rajongók. A napokban került nyilvánosságra a sorozat otthona, a BBC részéről az információ, miszerint a sorozat premierje augusztus 25-én várható a csatornánál, és a Netflixes premierdátummal kapcsolatban pedig már folynak a tárgyalások.

pri-61280324-1560167242.jpg

Cilian Murphy, mint Thomas Shelby

A negyedik évad egy súlyos maffiaháborút ölelt fel Birmingham bandája, a Shelby család, és az Adrien Brody által játszott olasz maffiafőnok Luca Changretta között. Mindkét fél szörnyű veszteségeket szenvedett, azonban Thomas Shelby (Cilian Murphy) munkássága nem áll meg a maffiaháborúknál, az ötödik évadban magasabb babérokra tör: vár rá a Parlament.

Íme az előzetes!

Az új évad új színészeket és karaktereket hoz magával. Oswald Mosley karakterében Sam Claflin játékát élvezhetjük, és a titokzatos amerikai gengszernő karakterében Anya-Taylor Joy tündököl majd.

1_myp_chp_3808jpg.jpg

Sam Claflin, mint Oswald Mosley

0_peaky-blinders-7.png

Anya Taylor-Joy a titokzatos amerikai gengszternő szerepében

Képek forrása: mirror.co.uk Videó forrása: youtube.com

Szólj hozzá

hírek ajánló előzetes sorozat premier bbc trailer hír érdekesség friss heti netflix Hír peaky blinders cineart Cineartblog cilian murphy