2019. sze 07.

Kiszivárgott a Gyűrűk Ura sorozat főszereplőjének kiléte?

írta: bacsikinga
Kiszivárgott a Gyűrűk Ura sorozat főszereplőjének kiléte?

Egyes források szerint Will Poultert szerződtették le a Gyűrűk Ura sorozat főszerepére.

A fiatal színészt a legtöbben valószínűleg az Útvesztő trilógia egyik szereplőjeként ismerhetik, de játszott már Black Mirror epizódban és a nem olyan régen kijött Fehér éjszakákban is (Svédországban játszódó horror, amiben főhőseink egy Szent Iván-éji fesztiválnak álcázott pogány szekta markába kerülnek.) Bár hivatalos nyilatkozat még nem erősítette meg a hírt, de amúgy se bőkezűek az Amazonnál a sorozattal kapcsolatban.

will_poulter.jpeg

Eddig ugyanis nagyjából annyit tudtunk meg, hogy a történet a Másodkorban, Númenor korában fog játszódni. Vagyis jóval előbb, mint a Gyűrűk Ura(, ami a Harmadkor idején zajlik). Númenor szigetéről legendák szólnak, egy civilizáció, amely az istenek kegyéből emeltetett és az által veszett el. Ekkoriban kezd el virágozni Völgyzugoly, a tündék egyik csodás városa, valamint Sauron is ez idő tájt kovácsolja meg az Egy Gyűrűt. És először fognak össze ellene emberek, törpök és tündék.

5_c433f5b2cb6d4c13a7515f5d7597ca9c_0.jpg

És, hogy milyen hosszúra tervezik a sorozatot? 5 évad, az első széria 20 részből fog állni és ha nagyon megy a szekér, még egy spin-off sorozatot is elindíthat az Amazon, aki már most is csillagászati összegeket ölt bele a tervbe. És még csak a jogok megszerzésénél tartanak. Eltérő információk vannak a megjelenés dátumát tekintve: 2020 végén vagy 2021 elejétől válik megtekinthetővé a Gyűrűk Ura sorozata. Remélhetőleg jó lesz, bár valljuk meg őszintén: elég magasra tette a lécet a Peter Jackson-féle trilógia.

Szólj hozzá

blog hírek ajánló sorozat film mozi pletyka hír friss érdkesség Amazon Gyűrűk ura