2019. sze 12.

Hayden Christensen újra Anakin bőrébe bújhat?

írta: bacsikinga
Hayden Christensen újra Anakin bőrébe bújhat?

Ahogy egyre közelebb érünk a kilenc részes Skywalker saga befejező epizódjához, a Star Wars: Skywalker korához, egyre több egyéb Csillagok háborúja tematikájú tartalmat nézhetünk meg a Disney+-on. A franchise első élőszereplős tv-sorozata, a Mandalorian november közepétől lesz elérhető a streaming oldalon. Mellette tervben van még több más izgalmas projekt is, például a Cassian Andor és az Obi-Wan Kenobi széria is, amiről már mi is írtunk.

star-wars-darth-vader-1024x576.jpg

Érdekes, hogy mindkettő az eredeti és az előzménytrilógia közötti lyukat igyekszik betömködni.Tekintve, hogy az új érának a legjobb filmje (szerintem) az ugyanebben a korszakban játszódó Zsivány Egyes volt, így nem meglepő, ha még jobban ki akarják aknázni az itt rejlő lehetőségeket. Mint mondjuk egy sorozat a filmtörténet egyik legvagányabb főgonoszáról. A We Got This Covered forrása szerint kilátásban van egy Darth Vader sorozat is az előbb felsoroltak után. (Mellesleg tőle származnak a tippek Ewan McGregor visszatértéről, mint Obi-Wan és Robert Pattinson Batman filmjéről. Úgyhogy viszonylag biztos információnak tűnik ez is.) Ám, amíg nem dolgozzák ki rendesen a cselekményt és a karaktereket, addig a Lucasfilm valószínűleg inkább tagadni fogja a hírt. nehogy számon kérhessék őket.

Úgy tűnik a terv az, hogy visszacsábítsák a szerepre James Earl Jonest és Hayden Cristensent is. Jones a jelenben, valahol az Új remény (Star Wars IV.) előtt élő Darth Vader ikonikus hangját adná, míg Christensent flashback jelenetekre hívnák vissza. Jones a biztosabb, Christensen szerepeltetése kétségesebb. Az biztos, hogy az előzménytrilógiában oly gyakran kritizált Anakin karakterfejlődése szál és az eredeti filmek remek főgonosza közötti változásban van potenciál.

james_earl_jones_headshot-760x440-c-default.jpghayden-christensen-as-anakin-skywalker-920x584.jpg

Ti mit szólnátok egy Darth Vader tv-sorozathoz?

Szólj hozzá

blog hírek ajánló sorozat hír disney érdekesség friss filmajánló darth vader skywalker Lucasfilm Hayden Christensen Anakin Skywalker