2019. sze 27.

Megegyezett a Disney és a Sony: Érkezik a Pókember harmadik része

írta: knerliviki
Megegyezett a Disney és a Sony: Érkezik a Pókember harmadik része

A Disney és a Sony között hetek óta tartó háborúskodásnak hivatalosan is vége, sikerült kiegyezniük. Érkezik a Pókember-film harmadik része, méghozzá az MCU keretein belül!

spider-man_main-1280x720.jpg

 

Habár hetekkel ezelőtt még mindkét fél úgy nyilatkozott, nem várható a megegyezés közöttük és a Sony be is jelentette: a jövőben nem tudnak és nem is kívánnak együtt dolgozni Kevin Feige producerrel és a Marvel Studiosszal, úgy tűnik egyiküknek sem lett igaza, hiszen közös sajtóközlemény keretein belül, hivatalosan bejelentették, hogy Pókember, része marad a Marvel filmes univerzumának.

A film várhatóan 2021. július 21-én kerül a mozikba. Az alkotás producere a Marvel-filmek atyja, Kevin Feige lesz, a Pókember jelmezt pedig ismét a sokak által kedvelt Tom Holland ölti majd magára.

Tom Holland Instagram fiókján így reagált:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tom Holland (@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

 A készülő filmről egyelőre kevés információ áll rendelkezésünkre, hiszen a megállapodás kevés részlete került nyilvánosságra, az azonban biztos, hogy a két cég közös erővel fog dolgozni a film elkészítésén, illetve, hogy Pókember karaktere továbbra is felbukkan majd más Marvel filmekben.

Ti örültök a hírnek? ;)

Szólj hozzá

blog ajánló film mozi disney érdekesség megegyezés Sony Pókember Tom Holland cineart Cineartblog