2019. okt 16.

Jennifer Anniston lefagyasztotta az Instagramot

írta: bacsikinga
Jennifer Anniston lefagyasztotta az Instagramot

A Jóbarátok sorozattal ismertté váló színésznő, aki azóta számos vígjátékban, romantikus filmben és egy-két drámában is szerepelt, eddig nem volt az Instagramon elérhető. Egészen mostanáig.

Már nemrégiben is felmerült a neve a képmegosztóval kapcsolatban, mert a Monica Gellert játszó Courteney Cox az alábbi képet osztotta meg a saját oldalán Matt LeBlanc-ról (Joey Tribbiani) és Jennifer Annistonról (Rachel Green) :

82576.jpg

A sorozat idén szeptemberben lett 25 éves. A 10 évadon át futó történet rengeteg rajongóval rendelkezik. Sok mondat szállóigeként kering a köztudatban és a mai napig szórakoztató és szívetmelengető megnézni egy-egy epizódot belőle. A jubileum kapcsán gyűlhetett össze a hat sztár és az ezt megörökítő fotót rakta ki Jennifer Anniston elsőként a friss Instagram oldalára. Egy nap alatt nagyjából nyolcmillió kedvelést gyűjtött ezzel össze. De el kell ismerni, tényleg tudtak valamit anno a Jóbarátokban, mert hiába telt el 15 év az utolsó epizód óta, így együtt látva a csapatot, akaratlanul is elmosolyodik az ember.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ��

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

Szólj hozzá