2019. nov 06.

Újabb Star Wars trilógiát kaszálhat el a Lucasfilm?

írta: bacsikinga
Újabb Star Wars trilógiát kaszálhat el a Lucasfilm?

Múlt hónapban a Star Wars rajongók meglepetésére eltörölték a Trónok harca alkotópárosának, David Benioffnak és D.B. Weiss-nek a tervezett Csillagok háborúja trilógiáját. A hír lesújtotta a rajongókat, akik elkezdtek aggódni a franchise jövőjét illetőleg. De a java csak most jön.

rian_johnson.jpg

Habár a Star Wars: Az utolsó Jedi direktora, Rian Johnson akkor megerősítette, hogy továbbra is tárgyalásban van a Lucasfilmmel, a mostanában terjedő pletykák szerint ez a projekt is kikerülhet a képből. A Lords of the Longbox csatorna belsős értesülései szerint a Disney már nem támogatja Johnson terveit.

Az oldal úgy tudja, hogy a Lucasfilm csak azért nem jelentette be a rendező távozását a filmsorozattól, mert aggódnak, hogy a hír rossz fényt vetne a most érkező The Mandalorian sorozatra és a Skywalker-korára. Nagy valószínűséggel csak az utóbbi moziba kerülése után tehetik meg a bejelentését.

Bár riasztónak hatnak a hírek, de nem szabad elfelejteni, hogy ezek egyelőre még csak feltételezések. Voltak már korábban is ilyen pletykák, de a Benioff-Weiss páros távozása csak olaj volt a tűzre. Majd meglátjuk, hogyan döntenek a fejesek a Lucasfilmnél.

Addig is várhatjuk a Csillagok háborúja: Skywalker-korának a premierjét, hiszen december 20-tól nézhetjük a mozikban.

 

Szólj hozzá

blog hírek ajánló film premier mozi hír disney érdekesség friss heti kasza trilógia rian johnson Star Wars Hírek Hír Lucasfilm cineart Cineartblog