2020. feb 03.

Marvel ínyencség a Super Bowlra

írta: bacsikinga
Marvel ínyencség a Super Bowlra

A Super Bowl nem csak az amerikai foci rajongóinak, hanem a filmek szerelmesei számára is piros betűs nap, hiszen rengeteg film és sorozat előzetesét időzítik ilyenkorra. Most például pár képkocka erejéig beleshetünk a Marvel közelgő sorozatainak cselekményeibe.

Láthatjuk a 60-as évek sitcom-jait felidéző WandaVision-t Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff / Skarlát boszorkány) és Paul Bettany (Vízió) főszereplésével. Aztán a Sólyom és a Tél katonájában Anthony Mackie (Sólyom) gyakorol Amerika Kapitány pajzsával, amit Chris Evans karaktere a Végtelen háború végén hagyott barátjára örökül. (Bár az új Amerika Kapitány címmel lesz még probléma, ahogy mi is írtuk múlt héten: az amerikai kormány Sólyom helyett a U.S. Agent kódnévre hallgató katonát jelöli ki a célra.) Felvillan a teaserben egy-egy pillanatra még Sebastian Stan (Tél katonája) és Daniel Brühl (Zémó báró) is. Valamint Tom Hiddleston Lokija se marad szó nélkül.

Mindegyik sorozat a Disney+ streaming szolgáltatóra érkezik. A WandaVision ősztől, A Sólyom és a Tél katonája Amerikában augusztustól lesz látható. Magyarországra 2021-től vezetik be a Disney+-t, így mi csak akkor nézhetjük meg majd a fent említett sorozatokat. Szerencsére a Loki sorozat premierje 2021-ben lesz, ezért azt valószínűleg már egyszerre izgulhatjuk végig a világ többi részével.

Szólj hozzá

hírek ajánló előzetes sorozat film premier youtube trailer hír disney friss heti marvel filmajánló bosszúállók Hírek Hír heti filmajánló cineart Cineartblog