2020. okt 06.

Henry Cavill újra Ríviai Geralt bőrébe bújt és büszkén meg is osztotta

írta: Szalai Szimi
Henry Cavill újra Ríviai Geralt bőrébe bújt és büszkén meg is osztotta

Annak ellenére, hogy a Netflix nagy sikernek örvendő The Witcher (Vaják) 2. évadának még javában folynak a forgatási munkálatai, ezért előzetese sincs, végre megláthattuk, hogy milyen is lesz majd Geralt szerelése!

the-witcher-geralt-4acfd53.jpeg

Ha gamer vagy, szeretsz könyveket olvasni vagy csak egyszerűen imádod a fantasy történeteket, akkor nagy eséllyel te is nagyon élvezted a The Witcher (Vaják) sorozat első évadát. A sorozat sztárja Henry Cavill egy szörnyvadász szerepében tetszeleg, aki utazásai során mindenféle bonyodalomba és afférba keveredik, miközben ő csak szakmájából szeretne megélni egy bizarr világban. Nyolc epizód egy ilyen történetből egyszerűen nem elég, hogy csillapítsa a szomjunkat.

A lengyel szerző Andrzej Sapkowski nagysikerű fantasy könyvsorozatának megfilmesített változata tavaly debütált a Netflixen és nem csak a rajongók fogadták óriási lelkesedéssel. Habár még csak a második évadon dolgozik a stáb, de valószínűleg már a harmadik évad is készülőben van. Nem lenne meglepő, hiszen a Trónok Harca után talán a Vaják lehet az a sorozat, amely fel veheti a kesztyűt. Ahogy az első két évadnak, úgy minden bizonnyal Lauren S. Hissrich lenne a producere a következőnek is. Az még egyelőre kérdés, hogy mikor jelenti be a Netflix a harmadik szezont, ahogy az is, hogy pontosan mikor jön a második évad.

Eddig azt lehet tudni, hogy valamikor 2021-ben várható, hiszen a járvány miatt csak nemrégiben tudták a forgatásokat újrakezdeni. Egy viszont biztos, hogy mi már alig várjuk a bemutatót, hiszen a történet sötét de mégis varázslatos világa sok embert magával ragadott.

Maga a színész osztotta meg az első hivatalos képeket az Instagram oldalán és már önmagában az új kinézet is egy indok a tovább nézésre. Emellé egy idézetet is hozott a regényből, amelyet a kép mellé írt.

 

Szólj hozzá

blog hírek ajánló előzetes sorozat film mozi hír érdekesség friss filmajánló netflix the witcher vaják henry cavill Hírek Hír Vaják cineart Cineartblog the witchers02 the witcher2 vaják2 gerald of rivia ríviai geralt