2020. okt 16.

David Hasselhoff, mint Superman? DC rajongók figyelem!

írta: knerliviki
David Hasselhoff, mint Superman? DC rajongók figyelem!

Hallhattunk már arról, hogy a DC-nél készülőben vannak a Dark Nights: Death Metal animációs rövidfilmek, azonban most hivatalossá vált a filmek szereposztása is, mellyel a DC nem kis meglepetést okozott.

A szereplők névsora között ugyanis, egy nagyon ismert és igen meglepő névvel találkozhatunk, aki nem mást, mint Davis Hasselhoff. A Baywatch és a Knight Rider sztárja, ráadásul igen nagy szerepet kap, hiszen nem mást, mint Superman szinkronszerepében lesz hallható.

david-hasselhoff-superman-death-metal-header.jpg

Hasselhoff mellett olyan nevek is feltűnnek, mint Andy Biersack, a Black Veil Brides zenekar énekese, aki Batmannek kölcsönzi majd a hangját, Chelsea Wolfe (énekes-dalszerző), aki Wonder Womant szólaltatja majd meg, vagy Charles Fleischer (Rango, Roger nyúl a pácban), aki Joker szerepében lesz hallható, de a szereplőgárdában ott van még Jason R. Moore (A Megtorló) és Fred Coury, a Cinderella együttes dobosa is.

dc01.pngA képen: Andy Biersack, Chelsea Wolfe, Fred Coury.

A Dark Nights: Death Metal a DC hivatalos YouTube csatornáján lesz majd látható.

Szólj hozzá

blog superman hír comics érdekesség dc dc comics wonder woman DC Joker David Hasselhoff Knight Rider Andy Biersack Death Metal cineart Cineartblog Dark Nights