2020. okt 16.

Jön a Karib-tenger Kalózai Margot Robbie főszereplésével!

írta: Szalai Szimi
Jön a Karib-tenger Kalózai Margot Robbie főszereplésével!

A hollywoodi új szokás, miszerint régi kedvenc filmjeinket újra forgatják, csak női főszereplőkkel ismét lecsap! A célkeresztben ezúttal A Karib-tenger kalózai.

robite.png

Láthattuk már a Ghostbusters, az Ocean’s 8 filmeket is teljes női főszereplőgárdával, és ez a lista csak bővül, hiszen úgy tűnik ez ma az új divat.

Új horizont felé kacsintgat a saga, és egy teljesen más irányba akarják kormányozni a hajó sorsát, aminek kapitánya a Ragadozó madarak sztárja, Margot Robbie lesz.  A film egyelőre csak előkészületi státuszban van, de annyit már tudni lehet, hogy Christina Hodson is csatlakozik a stábhoz, aki a Ragadozó madarakat is írta. Az ő nevéhez fűzödik egyébként az Űrdongó film is.

A történetet homály fedi, de úgy néz ki, hogy ez egy teljesen független film lesz az előző Jack Sparrow-s filmektől. Teljesen előről akarják kezdeni és inkább egy eredettörténetet kreálni, mintsem egy újabb spin-offot gyártani. A legutóbbi bukás után, ami Salazar bosszúja volt, ezt meg is értjük. A producer munkálatokért ezúttal is Jerry Bruckheimer lesz a felelős, mint a korábbi Karib filmeknél.

Az, hogy Johnny Depp karaktere feltűnhet-e esetleg a filmben, az még erőteljesen kérdőjeles, de minden jel arra utal, hogy erre nem kerül majd sor.

Vajon jó döntés, hogy a Disney is bepróbálkozik egy ilyennel, potenciálisan tönkre téve az egyik legnagyobb siker szériájukat? Ez majd később fog kiderülni, addig is reménykedünk, hogy tudják, hogy mit csinálnak.

Szólj hozzá

hírek hír disney johnny depp keira knightley orlando bloom jack sparrow margot robbie a karib-tenger kalózai fekete gyöngy will turner elizabeth swan