2020. okt 19.

Pókember 3: Matthew McConaughey, mint Norman Osborn?

írta: Szalai Szimi
Pókember 3: Matthew McConaughey, mint Norman Osborn?

Folytatódik a Pókember 3. része körül forgó őrület. Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy a folytatásban egy lehetséges Pókverzum bontakozhat ki, hiszen a stábhoz csatlakozott Benedict Cumberbatch Doctor Strange karaktere, illetve pletykák szerint Toby Maguire és Andrew Garfield is tárgyalásokban van bizonyos szerepekre.

 mcumcconaugheygoblin.jpg

Matthew McConaughey neve már nem egyszer szóba került a Marvellel kapcsolatban, leginkább A galaxis őrzői 2 kapcsán, hiszen övé lett volna Ego szerepe, csak végül ezt lemondta és Kurt Russel kapta meg.

Most újabb pletyka ütötte fel a fejét, miszerint a Marvel megint megpróbálja megkörnyékezni az Oscar-díjas színészt. A szerep, amit neki szántak nem más, mint a hírhedt Norman Osborn. Az Oscrop vállalat vezetőjeként és titkos kettős életet élő Zöld Manó szupergonosz bőrébe bújva igazi kemény ellenfele lehetne Peter Parkernek.

Ha ezek a pletykák igazak, akkor Pókembernek lesz bőven ellenfele, hiszen már hivatalosan is megerősítették, hogy Jamie Foxx visszatér a 3. részben, mint Electro. Minden jel arra mutat, hogy egy élőszereplős Pókverzum van a láthatáron.

A Tom Holland-féle Pókember filmek eddig is nagy sikert arattak és úgy tűnik az alkotók itt nem akarnak megpihenni, beledobnak mindent. Az, hogy mit fog kisülni az már csak idő kérdése. Minden esetre mi el tudjuk képzelni McConaughey-t, mint rettegett Zöld Manót, akinek a későbbiekben is nagy szerepe lehet. 

Szólj hozzá

hírek hír marvel pókember tom holland benedict cumberbatch Andrew Garfield Matthew McConaughey Jamie Foxx Toby Maguire Electro Norman Osborn Doctor Strange pókverzum Zöld manó green goblin