2020. okt 27.

Borat 2: Sacha Baron Cohen megköszönte Trumpnak az ingyen reklámot

írta: Csurilla Dániel
Borat 2: Sacha Baron Cohen megköszönte Trumpnak az ingyen reklámot

Az egész október, és valószínűleg az elnökválasztás miatt a november is Borat-lázban telik majd. A frissen debütáló, sikeres Borat második része számos, várt és kiérdemelt botrány középpontja. Ezúttal Sacha Baron Cohen szócsatát vív Donald Trumppal a film és személye kapcsán.

Trump egy interjúban azt mondta: „Pár éve engem is megpróbált átverni egy BBC-s újságírónak öltözve. A fickó egy csaló! Szerintem nem is vicces… Egy igazi csúszómászó.”

borat-and-donald-trump.jpg

Erre válaszul a közösségi médiában Cohen így felelt: „Donald – kösz az ingyen reklámot a Borathoz! Én sem talállak téged viccesnek. De mégis az egész világ rajtad nevet. Mindig várom, hogy rasszista majmokat játszhassak, és január 20. után (elnöki beiktatás) szükséged lesz neked is munkára. Beszéljük meg!”

Cohen egyidőben a Trump ellen irányuló üzenettel azt nyilatkozta, hogy reméli, a Borat 2 új üdvöskéjét, Maria Bakalovát nem felejti majd el az Oscar-díj, hiszen nagyszerű alakítást nyújtott. „Fantasztikus színész, és a meghallgatott 600 nő közül ő volt a legviccesebb. Botrányos lenne, ha az Oscar nem díjazná őt csodálatos teljesítménye miatt.” – mondta a brit komikus.

2007-ben a Borat első része ugyan forgatókönyvírói Oscar-jelölést kapott, azonban az Akadémia a Bakalováéhoz hasonló szerepeket nem szereti érdemben részesíteni, pláne díjazni. A kritikánkban ugyanakkor mi is becsültük az ifjú színész tehetségét.

A Borat 2 október 22-én debütált az Amazon Primeon.

 

 

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló előzetes film premier mozi usa hír botrány donald trump érdekesség friss elnökválasztás heti borat trump érdekességek filmajánló sacha baron cohen giuliani Hírek Hír premierfilm premierdátum heti filmajánló cineart Cineartblog cineartblog CineArt borat 2 borat subsequent movie film maria bakalova