2020. okt 27.

Képek jöttek az új Batwomanről

írta: Csurilla Dániel
Képek jöttek az új Batwomanről

new_batwoman.jpg

A Batwoman közelgő második évad kapcsán a csatorna az újraértelmezett kosztüm két képével lepte meg a rajongókat. Az első évad után távozó Ruby Rose által megformált Kate Kane köpenyét egy új karaktert alakítva ölti magára Javicia Leslie Ryan Wilder szerepében.

Javicie Leslie azt mondta, hogy imádja az új szuperhős kinézetét, és fontos számára, hogy feltűnő legyen a fekete Batwoman. Különösen az afro haj tetszik neki. „Imádom, hogy újszerű, saját értelmezést kap a főhős – ez most az ő stílusa, könnyedsége és az ő pillanata.” Ezzel mi is egyet tudunk érteni, hiszen Leslie történelmet ír, ugyanis ő az első fekete nő, aki főszerepet játszik egy szuperhőssorozatban. Ilyen precedens a film birodalmában még nem következett be.

batwoman_2.jpg

batwoman_1.jpg

Az új Batwoman 2021. januárjában érkezik, azonban a híresztelések szerint a második évad 3. részében mutatkozik majd csak be az új kosztüm.

Szólj hozzá

blog flash érdekes hírek ajánló sorozat premier tévé hír képek érdekesség érdekességek szuperhős dátum dc arrow still the cw fekete nő Hírek Hír batwoman ruby rose cineart Cineartblog cineartblog CineArt kate kane javicia leslie kösztüm ryan wilder