2020. okt 28.

Készülőben a Rick és Morty ötödik évada!

írta: Arany Gergő
Készülőben a Rick és Morty ötödik évada!

A felnőtteknek szóló Rick és Morty sorozat hatalmas népszerűségét elnézve egyáltalán nem meglepő, hogy a készítők újabb évaddal bővítik a szériát. A negyedik évad tavaly novemberi megjelenése óta nem sokat hallottunk a folytatásról, azon kívül, hogy valamikor megvalósul – nemrég azonban bővebb információk érkeztek a készülőben lévő ötödik évadról.

rick-and-morty-season-5-clip.jpg

A sorozat egyik írója, Dan Harmon nemrég nyilatkozott, miszerint a világméretű egészségügyi krízis valójában előnyös volt a következő évad készítésének szempontjából, az animáció készítését nem kellett megszakítani, mint a legtöbb élőszereplős film esetében.

A Rick és Morty-évadok között eltelt időszakok nemritkán hosszadalmasak, a harmadik és a negyedik évad között például több mint két és fél év telt el. Az utolsó részt májusban láthattuk, ezek alapján pedig több rajongó is feltételezte, hogy újabb éveknek kell eltelnie a folytatásra várva. A jelek szerint azonban szerencsére nem ez a helyzet – az animációkészítők otthonról dolgozva is képesek voltak tartani a határidőket, és a kiszivárgó hírek alapján egyre valószínűbb, hogy a rajongóknak ezúttal sokkal rövidebb időszakot kell várniuk a közelgő ötödik évadra – bár a hivatalos megjelenési dátumot még nem kaptuk meg.

Szólj hozzá

blog hírek ajánló hír Hírek rick and morty rick és morty cineart Cineartblog cineartblog CineArt