2020. okt 29.

Seth Rogen és Rose Byrne újra együtt!

írta: Csurilla Dániel
Seth Rogen és Rose Byrne újra együtt!

neighbors_29400_02425_v344526423_sx1080.jpg

Annak ellenére, hogy nem kimagasló siker a streaming háborúban az Apple TV, mégis hatalmas neveket vonultat fel eredeti tartalmaiban. A Steve Carell, Jennifer Aniston és Reese Witherspoon főszereplésével készült The Morning Show, a Jason Momoa-vezette See, Chris Evans Jacob védelmében c. sorozata, illetve az év meglepetéssikere, Jason Sudeikis focis vígjátéka, a Ted Lasso mellett most Seth Rogent és Rose Byrnet is megszerezte a streaming szolgáltató.

Rogen és Byrne mellett a Rossz szomszédság rendezője, Nicholas Stoller is csatlakozik a készülő vígjátéksorozathoz, melynek munkacíme a Platonic (magyarul Plátói). Az Apple TV egyelőre 10 epizódot rendelt be. A történet szerint két gyerekkori barát (Rogen és Byrne) újra találkozik, és elkezdik fejtegetni annak az okát, hogy miért hidegültek el évekkel ezelőtt. Életük közben a szemük előtt hullik szét, és újra kell értelmezniük barátságuk alapjait.

Úgy, hogy két A-listás hollywoodi sztár csatlakozott a projekthez, minden bizonnyal jövő éven már forog a sorozat, és talán 2021-ben láthatjuk Seth Rogent és Rose Byrnet a képernyőn.

Szólj hozzá

blog apple streaming érdekes hírek ajánló premier mozi hír érdekesség friss heti érdekességek felkoppintva jennifer aniston reese witherspoon zac efron seth rogen lepattintva chris evans rose byrne steve carell apple tv platonic jason momoa jason sudeikis nicholas stoller Hírek Hír rossz szomszédság cineart Cineartblog cineartblog CineArt apple tv+ appletv+ nick stoller ted lasso