2020. okt 30.

Első képek az Oscar esélyes „The Dig” filmről

írta: Szalai Szimi
Első képek az Oscar esélyes „The Dig” filmről

Az Ígéretes fiatal nő után újabb filmhez kapcsolódóan tűnt fel Carey Mulligan neve. A Sundance Film Festival óta, ahol bemutatták az Ígéretes fiatal nőt, pletykák szólnak arról, hogy a színésznő esélyes lehet egy Oscar jelölésre.

Nem egy produkcióban mutatta már meg a színésznő az évek alatt, hogy mire is képes. Ott volt például A Nagy Gatsby is. Most egy Netflix filmben lesz látható, a „The Dig” kosztümös drámájában olyan színészek mellett, mint Ralph Fiennes és Lily James és John Flynn.

Habár még kétséges, hogy mikor láthatjuk a filmet, de a Netflix most közzétett néhány képet, hogy addig is kapjunk egy kis ízelítőt.

 the-dig-carey-mulligan.jpg

the-dig-carey-mulligan-2.jpg

the-dig-cast.jpg

the-dig-lily-james-2.jpg

the-dig-lily-james-1.jpg

the-dig-ralph-fiennes.jpg

the-dig-johnny-flynn.jpg

A történet egy örvegyről szól, aki felbérel egy régészt, hogy feltárjon egy sírhelyet a földjén, azonban az ásatások nem várt fordulatot hoznak, amikor egy hihetetlen felfedezést tesznek.

 

A fent említett színészek mellett szerepel még Ben Chaplin, Ken Stott, Archie Barnes, and Monica Dolan is. A filmet Simon Stone rendezi, akinek a nevéhez fűződik még a The Daughter című film.

Ezzel a szereposztással és egy erős történettel tényleg esélyes lehet az Oscarra.

Szólj hozzá

hírek oscar hír ralph fiennes netflix carey mulligan lily james the dig