2020. okt 31.

Egy újabb horror-vígjáték: a Freaky

írta: Jászberényi Lili
Egy újabb horror-vígjáték: a Freaky

A Boldog halálnapot rendezője Christopher B. Landon egy újabb horror-vígjátékot hoz el nekünk idén.

A Freaky névre keresztelt film november 13-án, pénteken kerül majd a mozikba, azonban ez sajnos a külföldi megjelenés dátuma. Itthon majd csak november 26-án debütál majd.


freaky-2020-blumhouse-movie-poster.jpg

Maga a történet nem bonyolult. Van egy hihetetlenül átlagos, lúzerek közé sorolt gimnazista lány (Kathryn Newton), akit megtámad egy sorozatgyilkos (Vince Vaughn). A gyilkosság azonban nem úgy sül el, ahogy azt a mészáros eltervezte. Egy rosszul kiválasztott gyilkossági helyszín mindent megváltoztat. Reggelre mindketten a másik testében ébrednek. Millie a gimnazista lány felkeresi két barátját, hogy a segítségüket kérje a nagy pánikban. Természetesen mikor rájön, újonnan szerzett erejére, bosszút áll néhány eddigi zaklatóján. Természetesen csak „egészséges” kereteken belül. Barney a gyilkos azonban kihasználja ártatlan külsejét és beolvad a gimnazisták körébe. Így már gyerekjáték számára a gyilkolászás, hiszen mindenki az ő, eredeti kinézetét keresi. Természetesen Millie azon van, hogy mi hamarabb visszaszerezze saját testét és újra a régi legyen. Vajon sikerül neki mielőtt lejár az idő?

Ha valaki nem szereti a barna gatyáig ijesztős horrorokat, szerintem ez tökéletes film lesz egy átlagos péntek 13-ra, hiszen bár izgalmas és talán még félni is lehet majd kicsit, mindenképpen mulatságos film lesz.

Szólj hozzá

érdekes előzetes film mozi horror trailer vígjáték péntek 13 filmajánló Hírek Hír Vince Vaughn Kathryn Newton Cineartblog CineArt Freaky Christopher B. Landon