2020. okt 31.

Jackie Chan új akciófilmje előzetest kapott

írta: Csurilla Dániel
Jackie Chan új akciófilmje előzetest kapott

Jackie Chan ütős kínai akciófilmmel próbálja visszacsábítani rajongóit a mozikba. A Vanguard egyike a legendás harcművész-akciósztár kínai reneszánszának. A 80-as években hongkong-i harcművészfilmekkel bemutatkozó Jackie Chan nevét a 90-es és 2000-es évekre megismerte az egész világ. A kínai filmgyártás pedig az utóbbi években jelentős mennyiségű Jackie Chan-mozit finanszírozott.

vanguard_gravitas-600x900.jpg

A Stanley Tong-rendezte akciófilm a címszereplő Vanguard nevű elitalakulatról szól, aminek meg kell mentenie egy könyvelőt a világ legelszántabb halálosztó zsoldosainak markából. A Vanguard Kínában már 37 millió dollár értékű kínai jüant szerzett az anyaországban, azonban a kritikák meglehetősen megoszlanak.

A Vanguard 2020. november 20-án debütál az Egyesült Államokban. A hazai bemutatóról még nincs hír, azonban ahogyan a szintén kínai pénzből készült, 2016-os Jackie Chan film, a Skiptrace, úgy a Vanguard is elkerülheti a magyar mozikat – s debütálhat streamingen vagy DVD-n.

Szólj hozzá

kína érdekes hírek film premier mozi hír érdekesség friss hongkong jackie chan heti érdekességek filmajánló akciófilm vanguard magyar premier kínai film Hírek Hír premierfilm premierdátum cineart Cineartblog cineartblog CineArt skiptrace