2020. nov 01.

Két Adam Sandler film is folytatást kaphat

írta: Csurilla Dániel
Két Adam Sandler film is folytatást kaphat

Értesülések szerint a Netlix által már bejelentett Hubie, a halloween hőse 2 után Adam Sandler szívesen folytatná produkciós cégével, a Happy Madison Productions közreműködésével a sikeres Genndy Tartakovsky-féle animációs mozifilmet.

hotel-transylvania-3-team-shocked-1024x576.jpg

A Sony Pictures Animation eddig elkészült három Hotel Transylvania-filmje 1,3 milliárd dollárt szerzett világszerte annak ellenére, hogy mindhárom film költségvetése 80-90 millió dollár volt. Hogy visszatér-e kísérteni a rajongókat a Hotel Transylavia 4. és 5. részében az animációs guru, vagy másra bízza a filmek rendezését elfoglaltsága miatt, arról nincs hiteles információ, azonban, ha Adam Sandleren múlik, akkor éveken belül elkészülnek az említett animációs és élőszereplős filmek.

hubie_halloween_netflix_screenshot_20200911085016_1_original_1150x645_cover.jpg

A Hubie, a halloween hőse botrányos kritikákat kapott, azonban jókor volt jó helyen a felejthető halloweeni vígjáték, így nem csoda, hogy a Netflix zöld utat adott a folytatáshoz.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló film premier mozi folytatás hír disney animáció érdekesség friss heti érdekességek filmajánló adam sandler netflix szamuráj jack élőszereplős hotel transylvania Hírek Hír Genndy Tartakovsky heti filmajánló cineart Cineartblog cineartblog CineArt hubie hubie halloween hotel transylvania 4 hotel transylvania 5