2020. nov 04.

A Nincs idő meghalni rendezője szerint Rami Malek lesz az eddigi legkegyetlenebb Bond gonosz

írta: Csurilla Dániel
A Nincs idő meghalni rendezője szerint Rami Malek lesz az eddigi legkegyetlenebb Bond gonosz

Daniel Craig utolsó 007-es moziját, a Nincs idő meghalnit még egy fél évig nem láthatjuk, azonban Cary Fukunaga, akit a kémsorozat producerei már szinte meg is bíztak a következő Bond-mozi rendezésével, azt nyilatkozta, hogy epikus befejezést tervezett Craig karakterének, és Rami Malek főgonosza muszáj volt, hogy ahhoz méltó legyen.

5734299_120419-otrc-bond-trailer-img2.jpg

 

Az előzetesből kiderült, hogy Rami Malek egy Safin nevű karakter bőrébe bújik. Nem sokat tudunk róla, sem a gonosz terveiről, de azt tudjuk, hogy egy arcsérülését eltakaró maszkot visel, és Rami Malek szerint "nyugtalanító" a karakter jelenléte. A rendező szerint: „Miután eljátszattuk Blofeldet Christoph Waltz-cal, nem szűkölködhettünk a következő gonosszal. Nagyban kellett gondolkozni, és nem akartunk egy klisés szupergonoszt kreálni, azonban egy olyan karaktert akartunk alkotni, aki Bond és szerettei számára éppen olyan fenyegető, mint a világra nézve.”

 Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Nincs idő meghalni bemutatója mennyire költséges a stúdiónak, viszont reméljük további csúszás nem következik be a premier kapcsán, és 2021. április 2-án végre láthatjuk James Bondot.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló premier sony youtube hír érdekesség friss mgm bond james bond érdekességek 007 queen filmajánló daniel craig freddy mercury becstelen brigantik christoph waltz cary fukunaga Hírek Hír django elszabadul rami malek bohém rapszódia cary joji fukunaga cineart Cineartblog cineartblog CineArt no time to die nincs idő meghalni blofeld