2020. nov 06.

Zac Efron egy ausztrál túlélőfilm főszereplője lesz

írta: Csurilla Dániel
Zac Efron egy ausztrál túlélőfilm főszereplője lesz

Az Animal Kingdom – A rettegés birodalmának egyik színésze, Anthony Hayes rendezőnek áll a Gold című epikus, túlélő-kalandfilmben, melynek főszereplője Zac Efron lesz. A film címe nem összekeverendő a Matthew McConaughey nevével fémjelzett 2016-os Arany c. filmmel.

A Gold egy sajátos törvényekkel bíró, kietlen vidék meséje, melyet egy „feszes thrillerként” írnak le, és a kapzsiság univerzális történetét dolgozza fel. Két aranyásó az ausztrál vidékre utazik, hogy szerencsét próbáljanak, azonban bekebelezi őket az aranyláz és az árulás.

gettyimages-1146587142-h-2020-1601414028-928x523.jpg

Anthony Hayes rendező szerint a film „egy izgalmas, magával ragadó, időtlen történet a kapzsiságról és az emberségről”, valamint hozzátette, hogy „hatalmas ajándék” Zac Efron csatlakozása a teljesen ausztrál tőkéből finanszírozott projekthez, mely kísértetiesen hasonlít olyan klasszikus westernekhez, mint Humphrey Bogart A Sierra Madre kincse.

Efron korábban megcsillogtathatta drámai repertoárját a Netflix sorozatgyilkos-filmjében, az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitványban.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló film premier mozi western ausztrália hír érdekesség gold friss thriller érdekességek aranyláz arany zac efron netflix Hírek Hír Matthew McConaughey cineart Cineartblog cineartblog CineArt átkozottul veszett animal kingdon