2020. nov 09.

Érkezik a Loki sorozat második évada!

írta: Szalai Szimi
Érkezik a Loki sorozat második évada!

Igen, jól olvastad, valóban úgy tűnik, hogy a Disney+ egyik Marvel minisorozata folytatást kap.

loki_tv_series_logo.png

Még egyik Marvel Disney+ sorozatot sem láthattuk a képernyőinken, de a Weekly production jóvoltából megtudhattuk, hogy a Loki című sorozat második évadja is tervben van, még úgy is, hogy a rajongók az elsőt sem láthatták.

De ez csak jó hír, hiszen Lokiból és a trükkjeiből sosem elég.

November 5-én a Weekly production közzé tett egy listát, amely felsorolja a közelgő forgatásokat, és azokat is amelyeket megszakítanak. Ebben a listában több ezer produkció mellett megtalálható a Loki folytatása „Architect” néven, amelyhez már egy 2022. januári forgatás is listázva van. 

Tehát Tom Hiddleston folytatja szerepét Loki bőrében a Marvel univerzumában. Habár 2022 még messze van és a jelenlegi pandémia helyzetben nehéz előre megmondani bármit is biztosra, az már szinte bizonyos, hogy lesz második évad.

Akik nem tudnák, a Weekly production egy online hírlevél, amely a weboldala szerint a legérthetőbb gyártási felbontást teszi elérhetővé filmes és televíziós szakemberek számára. Másszóval, ez egy hely, ahol a szakemberek filmes munkák után kutathatnak.

Az egyelőre kérdéses, hogy csak a Loki fog-e több évadot kapni, vagy esetleg a többi Marvel sorozat is kap még esélyt, de sok kérdés merül fel bennünk a folytatással kapcsolatban. Vajon a második évad vezérszála eltér majd az elsőétől? Vajon ezekbe a sorozatokba is annyi pénzt fektet a Marvel, mint a mozifilmekbe?

Mindenesetre, mi már nagyon várjuk. A Loki első évada valamikor 2021 elején érkezik majd a Disney+ csatornára.

Szólj hozzá

Loki Marvel Hír Tom Hiddleston Második évad Disney+ Loki sorozat Loki második évad Loki folytatás Disneyplus