2020. nov 10.

Már folyamatban van a Mandalóri harmadik évadának készítése

írta: Arany Gergő
Már folyamatban van a Mandalóri harmadik évadának készítése

A Star Wars-sorozatok tavalyi fellendítése a Mandalórival látszólag kifizetődő volt  Disney és a rajongók számára egyaránt: a nemrég bejelentett Boba Fett-minisorozat készítése mellett a Disney nemrég közölte, hogy még most, a Mandalóri második évadának bemutatója alatt belekezd a harmadik évfolyam gyártásába is. A sorozat vezető producere és megalkotója, Jon Favreau reményei szerint a forgatás még idén, 2020-ban kezdetét veheti – bár a jelenlegi világszintű korlátozások és szigorítások mellett nem lenne meglepő az sem, ha a munkálatok időpontját elcsúsztatnák. A Disney azonban nagyon optimista a sorozattal kapcsolatban, a kezdeti sikereknek köszönhetően nagyobb jövőt tervez a Mandalórinak.

thumb-1920-1038319.jpg

Bár a második évadból egyelőre csak két rész érkezett meg, eddig sikeresen volt képes követni az első hangulatát, élvezhetőségét. Hogy pontosan mennyire összetett és kidolgozott lesz a sorozat cselekménye, egyelőre nem tudott – de talán pont az olyan tévéfilmszerű, önálló epizódként működő rövid kalandok, mint amilyen a múlt héten megjelent második rész is volt, tetszik igazán sajátossá és szórakoztatóvá a sorozatot.

A Mandalóri mellett látszólag bőven érkezik még Star Wars- tartalom a jövőben: a Boba Fett-minisorozat mellett a rég várt Kenobi-sorozat is kilátásban van, de már tervezik a sikeres Zsivány Egyes-film egyik főszereplőjének, Cassian Andornak az előéletét bemutató sorozatot is. Az univerzum látszólag folyamatosan tovább bővül, az pedig mindenképpen előnyös, hogy a Disney látszólag egyre kevésbé fél elszakadni a Lucas által lefektetett történetvonaltól, és új területeket bemutatni a messzi-messzi galaxisból.

Szólj hozzá

blog hírek starwars hír disney cineart mandalorian Cineartblog cineartblog CineArt mandalóri