2020. nov 12.

Oprah és Brad Pitt könyvadaptációt készít

írta: Csurilla Dániel
Oprah és Brad Pitt könyvadaptációt készít

Bár elsősorban színészként él bennünk a kép Brad Pittről, fontos megjegyezni, hogy az 56 éves világsztár számos filmnek a producere. A Plan B produkciós cége olyan filmnek segítette az útját, mint A tégla, Az élet fája, A pénzcsináló, az Ölni kíméletesen, A nagy dobás, a Holdfény és a 12 év rabszolgaság, melyből utóbbi három elnyerte a Legjobb Film Oscar-díját.

20201111oprah-winfrey-brad-pitt.jpg

A Plan B minden évben számos Oscar-esélyes alkotás nevéhez köthető, és most Oprah Winfrey közreműködésével adaptáció készül a The Water Dancer c. ifjúsági fantasyből. A filmet az MGM gyártja. A Ta-Nehisi Coates könyvén alapuló nagyjátékfilmes feldolgozás másik producere az író korábbi művét, a Between the World and Me c. filmet jegyző Kamilah Forbes lesz. A történet egy amerikai polgárháború előtt született fiatalemberről szól, akinek fotografikus memóriája van, illetve képes teleportálni. Útja során számos történelmi figurával találkozik.

Brad Pitt és Oprah segítségével a The Water Divide az egyik legjobban várt filmje lehet az elkövetkező éveknek, melynek előkészületi munkái a projekt rendezőjének megtalálása után azonnal kezdődnek.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló film premier mozi könyv kultúra irodalom hír érdekesség friss holdfény érdekességek brad pitt oprah winfrey matt damon oprah filmajánló martin scorsese leonardo dicaprio jack nicholson adaptáció aaron sorkin a tégla a nagy dobás az élet fája Hírek Hír 12 év rabszolgaság cineart Cineartblog volt egyszer egy hollywood cineartblog CineArt the water divide a pénzcsináló