2020. nov 13.

A Netflix újabb népszerű sorozatának rendelte be a folytatását

írta: Csurilla Dániel
A Netflix újabb népszerű sorozatának rendelte be a folytatását

the-umbrella-academy-season-2-e1594219032490.jpg

Az Esernyő Akadémia harmadik évadra is visszatér a Netflix bejelentése szerint. A népszerű szuperhőssorozat folytatásának hírére három hónapot kellett várnunk, mely szokatlan lépés a csatornától, ami számos sorozatát törölte, s mégis erőteljesen gyártja a tartalmakat.

Aki nem ismerné, Az Esernyő Akadémia egy képregényadaptáció Gerard Way tollából, mely egy csapat különleges képességű fiatalról szól, akit örökbe fogad egy excentrikus milliárdos, hogy szuperembereket neveljen belőlük. A sorozat a Netflix egyik legnépszerűbb, legtöbbet nézett programja, és a harmadik évad továbbra is 10 részes, egy órás játékidejű epizódokból fog állni. Visszatér Ellen Page, Tom Hopper, Dave Castaneda, Emmy Raven-Lampman, Robert Sheehan, Aiden Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya és Colm Feore. A sorozat showrunnerje továbbra is Steve Blackman marad.

Az Esernyő Akadémia harmadik szezonja februárban kezd forogni a kanadai Torontó városában.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló sorozat premier hír érdekesség friss érdekességek szuperhős netflix ellen page sorozatajánló umbrella academy Hírek Hír harmadik évad cineart Cineartblog cineartblog CineArt az esernyő akadémia