2020. nov 13.

Arnold Schwarzenegger egy kémsorozattal tér vissza!

írta: Csurilla Dániel
Arnold Schwarzenegger egy kémsorozattal tér vissza!

Az egyelőre cím nélküli, globális kémthriller gyártója és forgalmazója a Netflix lesz. Arnold Schwarzenegger főszereplője és producere lesz a sorozatnak, melyhez csatolható Nick Santora (Skorpió – Agymenők akcióban, A megtorló: Háborús övezet) és a Skydance TV produkciós cég és a Paramount TV stúdió neve is.

7n_schwarzeneggerleavingexpendables00.jpg

Santora A szökevény tévésorozat és a készülő Jack Reacher széria producere, valamint a Schwarzenegger nevével fémjelzett kémthriller showrunnerje lesz. A cselekmény részleteiről nincs pontos információnk, azonban Monica Barbaro fogja játszani Schwarzenegger karakterének lányát.

Az idén júliusban 73. születésnapját ünneplő akciósztár kapcsolata a Paramounttal megmutatkozott a Terminátor: Sötét végzet és a Terminátor 5 avagy Genisys kapcsán. Schwarzenegger legutóbbi televíziós szereplése a The Apprentice c. reality tévéprogramban volt 2017-ben, amikor leváltotta az egy évad erejéig megújult sorozatban Donald Trumpot, ahogyan ő elnöksége miatt nem tudott foglalkozni annak gyártásával.

16fbba13c25c22908028b6a2dbb6dc5a.jpg

További információkkal a kémthriller projektcíméről és annak forgatásának megkezdéséről nem tudunk beszámolni, azonban alig várjuk, hogy szemtanúi legyünk Arnie (újbóli) visszatérésének. Reméljük, lesz olyan ütős, mint a Vörös zsaru.

Szólj hozzá

blog érdekes ajánló sorozat premier donald trump érdekesség friss elnökválasztás érdekességek terminator the apprentice skorpió bréking arnold schwarzenegger netflix kémfilm punisher sorozatajánló agymenők háborús övezet vörös zsaru cineart cineartblog terminátor sötét végzet kém-thriller nick santora agymenők akcióban megtorló 2 terminátor genisys