2020. nov 14.

Robert Rodriguez saját Marvel filmet csinál

írta: Csurilla Dániel
Robert Rodriguez saját Marvel filmet csinál

Robert Rodriguez az egyik leginkább skizofrén módon alkotó filmes. A mexikói rendező kétféle filmet csinál; ütős és korhatáros akciófilmeket (Desperado, Alkonyattól pirkadatig, Sin City) a haverjainak és gyerekbarát ifjúsági kalandfilmeket (Kémkölykök, Cápasrác és Lávalány kalandjai) a saját gyermekeinek. Talán az Alita: A harc angyala számít egy közös pontnak a két különböző műfajban, mely lényegében széles korosztálynak készült.

pedro-pascal-we-can-be-heroes-1-1024x695.jpg

A sufnituning filmek császára most egy szuperhősfilmet készített We Can Be Heroes címen a Netflixre, melynek főszereplője Pedro Pascal lesz (The Mandalorian, Trónok harca, Kingsman: Az aranykör), azonban feltűnik még Boyd Holbrook (Narcos, Predátor, Logan), Priyanka Chopra (Baywatch) és Christian Slater (Mr. Robot) is. A We Can Be Heroes története egy csapat fiatal gyerekről szól, akiknek össze kell fogniuk, hogy megmentség a világot.

Az Entertainment Weekly számára adott interjújában Robert Rodriguez utal arra, hogy a Heroes és a 2005-ös Cápasrác és Lávalány közös univerzumban játszódik. A rendező arról is beszél, hogy a koronavírus alatt megnőtt az érdeklődés széleskörben a gyerekbarát kalandfilmjeire.

Rengeteg család töltött időt egymással a karantén alatt. Kaptam egy csomó hívást mindenféle stúdiótól, hogy folytassam a Kémkölyköket, meg folytassam a Cápasrácot. Persze, hogy ezt akarják. Hiszen most a stúdiók fejesei is otthon ülnek a gyerekeikkel.” – mondta a mexikói származású rendező.

A Netflixen 2021. január 1-én debütál a We Can Be Heroes, és számos promóciós képet kapott a film.

boyd-holbrook-we-can-be-heroes-1-1024x576.jpg
priyanka-chopra-we-can-be-heroes-1-1024x576.jpg

we-can-be-heroes-cast-1-1024x680.jpg

Szólj hozzá

érdekes hírek ajánló premier star wars farkas hír képek disney érdekesség friss marvel sin city érdekességek szuperhős logan christian slater robert rodriguez hugh jackman quentin tarantino dc netflix predátor szuperhősfilm alita nick jonas kémkölykök trónok harca spy kids pedro pascal boyd holbrook priyanka chopra rami malek kingsman mr robot narcos cineart the mandalorian cineartblog we can be heroes