2020. nov 19.

Nem kerül mozikba Michael Bay koronavírus témájú akciófilmje

írta: Csurilla Dániel
Nem kerül mozikba Michael Bay koronavírus témájú akciófilmje

A mutálódott koronavírus világjárvány idején játszódó romantikus akciófilm, a Songbird elkerüli a mozikat. Michael Bay producere a filmnek, melyben KJ Apa (Riverdale) és Sofia Carson (Utódok) játssza a főszerepet. Az STXFilms által gyártott Songbird-öt a stúdió korábbi filmjeihez hasonlóan (Kémecském, Greenland – Az utolsó menedék) az USA lakossági forgalmazásban tekintheti meg.

kj-apa-songbird-1-750x400.jpg

Az otthonokba kerülő premierfilmek száma továbbra is növekszik, ahogyan az Egyesült Államok koronavírus esetei is az egekben, így a legbiztonságosabb formáját választotta a stúdió a Songbird forgalmazásának, melynek ára közel 20 dollár lesz egy két napos időkeret erejéig. „A világjárvány minden aspektusát veszélyezteti a filmiparnak, gyártástól forgalmazásig, de a Songbird megmutathatja nekünk, hogy lehet eredményes és profitáló az a stratégia, melyet a Greenland és a Kémecském esetében is alkalmaztunk ezekben a megpróbáltató időkben.” – mondta Adam Fogelson, az STXFilms egyik szóvivője.

A Songbird előzetese nemrégiben érkezett, mely egy Rómeó és Júlia-történet a pandémia idején. A rendező Adam Mason, kinek filmje így 2020. december 11-én kerül lakossági forgalmazásba.

 

 

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló előzetes sorozat film premier mozi trailer hír bemutató érdekesség friss érdekességek transformers megjelenés filmajánló michael bay gerard butler akciófilm világjárvány rómeó és júlia utódok romantikus film pandémia sorozatajánló greenland dave bautista riverdale heti filmajánló cineart cineartblog koronavírus covid kj apa sofia carson mutálódott vírus magyar mozik kémecském