2020. nov 21.

Brad Pitt megtréfálta George Clooney-t és vele egész Olaszországot

írta: Csurilla Dániel
Brad Pitt megtréfálta George Clooney-t és vele egész Olaszországot

Steven Soderbergh rablós sztárparádéjának második darabja az Ocean’s Twelve, melyet 2004-ben mutattak be. Többek között George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy García és Don Cheadle is tagja a szereplőgárdának. Clooney elárulta, hogy anno az olaszországi forgatáson hatalmas viccet űzött belőle színésztársa és jóbarátja, Pitt, aki miatt az újságok „hatalmas dívának” bélyegezték Clooney-t.

oceans-12-20-1200-1200-675-675-crop-000000.jpg

Európába mentünk, hogy megcsináljuk az Ocean’s Twelve-et, és valamennyi részét a Comói-tónál forgattuk, ami a szülővárosom. Brad kiküldött egy részletes leírást mindenkinek a városban. Felaggatta oszlopokra, hogy érkezik a film, és mindenkinek csak Mr. Clooney-ként lehet rám hivatkoznia, vagy a karakterem nevén, Danny Ocean-ként, meg azt is tartalmazta, hogy senki nem nézhet egyenesen a szemembe. Szóval minden újságban az lehetett olvasni, hogy ’Il Divo! George Clooney egy Il Divo!’. Szörnyű volt. Botrányos történet, de aztán nem sokkal később (Pitt) visszakapta.” – mondta Clooney.

A színész kifejtette, mit értett ezalatt: „Amikor megérkeztünk, az első dolog, amibe belebotlottunk egy kígyó szobor volt, ami megeszi egy nőnek a fejét, vagy valami hasonló. Eldöntöttük, hogy 10.000 dollárt adunk annak, aki hajlandó egy éjszakát a helyi kísértetházban tölteni egyetlen gyertya és egy üveg bor kíséretében. Pitt elvállalta… De csak pár óráig bírta. Sokat baromkodtunk annak idején, de csodálatos élmény volt.”

maxresdefault_18.jpg

Az eredeti Ocean’s-trilógia nagyjából 1 milliárd dollár bevételre tett szert, melyből az Ocean’s Twelve 362 millió dollár volt 2004-ben. Clooney következő filmje az általa rendezett, s a színész főszereplésével készült The Midnight Sky, mely egy Netflix-en debütáló túlélő sci-fi, és 2020. december 23-án debütál a streaming szolgáltató oldalán.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló előzetes film premier mozi vicc bulvár trailer hír olaszország vicces érdekesség friss forgatás érdekességek brad pitt george clooney vasember matt damon megjelenés filmajánló netflix robert downey jr steven soderbergh avengers don cheadle warner bros oceans 11 oceans eleven oceans twelve Bosszúállók heti filmajánló cineart cineartblog the midnight sky oceans 12 andy garcía