2020. nov 22.

Jön a The Last of Us sorozat az HBO-ra!

írta: Szalai Szimi
Jön a The Last of Us sorozat az HBO-ra!

A méltán híres és népszerű játékból végre sorozatot csinálnak, amelyen olyan elmék fognak dolgozni, mint Craig Mazin(Csernobil) és Carolyn Strauss (Csernobil, Trónok harca). Mellettük a sorozatért felel majd Neil Druckmann (The Last of Us, Uncharted), mint executive producer.

2013_06_13_launchdaypost_960p_0_0.png
Ezek után biztos kezekben tudhatjuk a sorozatot. Egyelőre pontos információ még nincsenek a történettel kapcsolatban, csak annyi biztos, hogy Mazin és Druckmann együtt írják. Az HBO hivatalos szinopszisa szerint az eredeti, 2013-as videó játék sztoriját fogják feldolgozni elsőkörben.

A szinopszis így hangzik:


“Húsz évvel azután, hogy a modern civilizációt elpusztították Joelt, a kőkemény túlélőt felbérelik, hogy csempéssze ki a 14 éves lányt, Ellie-t egy elnyomó karantén zónából. Ami elsőre egy könnyű és kis munkának tűnik hamarosan brutálissá válik és egy lélegzetelállító utazás veszi kezdetét, ahogy mindketten kénytelenek keresztül jutni Amerikán és csak egymásra hagyatkozhatnak a túlélésért folytatott harcban.”


A The Last of Us a Sony és a Naughty Dog egyik nagy sikerű videó játéka lett, amelynek idén 2020-ban kijött a folytatása is, hasonló fogadtatással. Csak az első, nyitó hétvégéjén 4 millió példányt adtak el belőle.


Információk a szereposztásról és a megjelenésről egyelőre nincsenek, azonban most már szinte semmi sem állhat a sorozat útjába. Kivéve persze magát a vírust, de ezt már lassan megszokhattuk. Kíváncsian várjuk kik kaphatják Joel és Ellie szerepét.

Szólj hozzá

hírek hír ellie joel the last of us HBO the last of us sorozat