2020. nov 30.

Cara Delevingne és Jaden Smith szerelmesként: Itt az előzetes!

írta: Csurilla Dániel
Cara Delevingne és Jaden Smith szerelmesként: Itt az előzetes!

cara-delevingne-es-jaden-smith-egy-filmben-itt-a-life-in-a-year-elozetese-11270254_1.jpg

Előzetes érkezett a Life in a Year c. újabb ifjúsági, romantikus drámához, melynek főszereplői a sokoldalú Cara Delevingne és az őt improvizált rappel elcsábító Jaden Smith, azonban a fiatalok románcát megnehezíti, hogy egyikőjük meg fog halni egy éven belül. Az előzetes itt látható.

A trailer megtekintése után aggódni kezdtem a film színvonala miatt, ugyanis Cara Delevingne óvatlanul a 22. másodpercben a kamerába nézett, és pont azt a csapót vágták bele az előzetesbe. Azonban biztosan csak én vagyok paranoiás, és a szlovén származású Mitja Okorna rendező következő nagyjátékfilmje osztatlan sikert fog aratni. A film egyébként még 2017. tavaszán forgott.

A Life in a Year további szereplői olyan világsztárok, mint Cuba Gooding Jr., Chris D’Elia, RZA, JT Neal és Nia Long. Az előzetes a film premierje előtt négy nappal debütált, és az Amazon Prime Video streaming szolgáltatón mutatkozott be 2020. november 27-én.

Szólj hozzá

blog streaming érdekes hírek ajánló előzetes film premier mozi youtube trailer hír baki bemutató érdekesség friss romantikus will smith érdekességek filmajánló robert downey jr romantikus film jaden smith cuba gooding jr ifjúsági film cara delevingne romantikus dráma young adult suicide squad Hírek Hír öngyilkos osztag rákos betegség heti filmajánló cineart suicide squad 2 cineartblog amazon prime video öngyilkos osztag 2 life in a year