2020. dec 08.

Isteni előzetes érkezett az Amerikai istenek 3. évadához

írta: Szalai Szimi
Isteni előzetes érkezett az Amerikai istenek 3. évadához

 ags3_ka_group_stz_tag_jan10_1800x1200.jpg

Az új részek január elején érkeznek és a főszereplő Árnyék (Ricky Whittle) karakterét követjük, ahogy próbál sorsa és az istenek közötti háború elől menekülni egy Lakeside nevű kis wisconsini városba.

 A Neil Gaiman regénye alapján készült sorozat harmadik nekifutása a karakterekről, az utazásaikról és arról szól, hogy Árnyék felfedezi ősei isteneit, majd eldönti, hogy ő kinek az oldalán szeretne állni a háborúban: az emberek vagy az istenek mellett.

 

Az előzetesben azt láthatjuk, hogy a helyzet kiéleződik az istenek között és Árnyéknak dönteni kell, nem tud elmenekülni.

 A sorozatba új vendégszereplők is érkeznek, mint az Emmy-díjas Blythe Danner, aki Demetert fogja alakítani, Marilyn Manson Johan Wengren bőrébe bújik, Iwan Rheon egy jószívű koboldként tűnik fel, Herizen Guardiola pedig Oshunt fogja játszani

Az eredeti szereplők is visszatérnek, tehát Whittle mellett Ian McShane, Emily Browning, Pablo Schreiber, Yetide Badaki, Bruce Langley és Crispin Glover.

 

Az Amerikai istenek 2021. január 10-én landol.

Szólj hozzá

neil gaiman marilyn manson crispin glover emily browning ian mcshane blythe danner Amerikai istenek iwan rheon American Gods ricky whittle