2020. dec 10.

Chris Hemsworth saját filmes univerzumot kap a Netflix-en

írta: Csurilla Dániel
Chris Hemsworth saját filmes univerzumot kap a Netflix-en

A Russo fivérek Netflix-en bemutatkozó akciófilmje, a Tyler Rake (Extraction) Chris Hemsworth főszereplésével megkaphatja saját filmes univerzumát. A projekt egyik író-producere Joe Russo nyilatkozott a készülő folytatások kapcsán, melyek elkerülhetetlenek voltak, hiszen a streaming oldal egyik valaha volt legnézettebb alkotása lett Hemsworth akciófilmje.

chris-hemsworth-extraction-750x400.jpg

Még nem szeretném elhamarkodni, mert jó lenne, ha a rajongókat meglepetésként érné, de ennyit elárulhatok: saját mozis univerzum építésébe fogtunk, ami elkalauzolja majd a nézőt más karakterek világába is, melyeket az előző rész már bemutatott, és találkozhatnak új karakterekkel és újszerű interakciókkal is a rajongók a folytatásokban.” – mondta Joe Russo, majd hozzátette, hogy akár David Harbour karaktere is kaphat egy saját filmet.

Érdekes útvonalakat keresünk, hogy elmeséljük a történeteket, melyek összefüggenek egymással. Nagy rajongói vagyunk az egymásba fonódó narratíváknak. A kérdés csak az, hogy tudunk-e egyszerre előre haladni és visszamenni az időben. Milyen új módon tudjuk ezeket a történeteket közzétenni? Találkozhatunk különböző szemszögekkel? A főgonoszok maguk is főhősök saját történetükben. Vajon az ő nézőpontjukat is láthatjuk? Hogyan közelíthetjük meg ezt a világot? Mitől váltanak ki empátiát bennünk? Szerintem attól hihető a Tyler Rake-univerzum, hogy egy globális franchise, ami globális történeteket mesél el, és szeretnénk ezeket a történeteket sokszínűvé tenni.” – tette hozzá a Végjáték társrendezője.

russos-e1562093400504.jpg

A Russo testvérek első hivatalos rendezése a Bosszúállók-filmek után a Tom Holland főszereplésével készült Cherry c. thriller lesz, mely 2021. február 26-án kerül bemutatásra világszerte az Apple TV+ oldalán.

Szólj hozzá

blog apple streaming érdekes hírek premier hír disney cherry bemutató érdekesség friss marvel pókember extraction érdekességek univerzum thor filmajánló hellboy netflix avengers endgame anthony russo joe russo chris hemsworth bosszúállók tom holland spider-man david harbour stranger things infinity war filmes univerzum cineart russo testvérek millie bobby brown cineartblog tyler rake russo fivérek folytatásfilm