2020. dec 10.

Még további hét Kingsman filmet terveznek!

írta: Szalai Szimi
Még további hét Kingsman filmet terveznek!

Matthew Vaughn rendező növelni szeretné cégét, és ezáltal a Kingsman filmek jövője is egyre biztosabb.

 unnamed_10.jpg

A nézőket egyből elkápráztatta az a fajta elegancia, dinamika és különleges filmnyelvi megoldások, amelyeket alkalmaztak, hogy amikor bemutatták 2014-ben a Kingsman első részét szinte azonnal hatalmas rajongói táborra tett szert. A szimpatikus hányattatott sorsú Töki (Taron Egerton) mindenkit magával ragadott vagányságával és találékonyságával. Na meg persze érdemes megemlíteni Colin Firth lehengerlő karakterét is, Harryt, aki a fiút kiemelte a szegénységből és menő munkalehetőséget is adott neki. Nem hiába, Töki az egyik legtehetségesebb ügynök lett.

A látványos film második része is elkészült és idén jött volna a harmadik, azonban a vírushelyezt miatt eltolódott a premier dátum 2021. február 12-re. A King's Man: A kezdetek egy előzmény történet, amely azt mutatja be, hogy hogyan is alakult meg a titkos szolgálat. Kíváncsiak vagyunk, hogy ezek után miről fog majd szólni a többi film, de valószínű, hogy a James Bond franchise nyomdokaiba lépve hasonló tematikát építenek fel, csak egy kicsit másképp.

 Az is kiderült továbbá, hogy televíziós adaptáció is készül. Vaughn nagyszabású terve megállíthatatlannak tűnik, de mi tárt karokkal várjuk az akciódús, pörgős filmjeit.

Ti hogy vagytok ezzel? Várjátok már a folytatást?

 

Szólj hozzá

érdekes hírek ajánló film mozi hír friss érdekességek franchise colin firth matthew vaughn kingsman taron egerton cineart cineartblog CineArt