2020. dec 14.

Chris Pratt egy karate-vígjátékban szerepel majd!

írta: Csurilla Dániel
Chris Pratt egy karate-vígjátékban szerepel majd!

chris-pratt.jpg

A Jurassic World-franchise és A galaxis őrzői-filmsorozat sztárja, Chris Pratt producere és főszereplője lesz egy karate vígjátéknak, mely a The Black Belt címet viseli. A film egy független felnövéstörténet lesz, melyért Pratt produkciós cége, az Indivisible Productions felel majd. A The Black Belt nem összekeverendő a Blackbelt (1992), sem a Black Belt (2007) c. karatefilmekkel.

A történet szerint egy félénk srác elhatározza, hogy kitanulja a karate harcművészetét a nem mindennapi módszereket alkalmazó unokabátyja segítségével. A forgatókönyvet Randall Green (Tökéletes pasi, Milliárdok nyomában) írta, azonban rendező kapcsán egyelőre nem történt bejelentés. Pratt a Városfejlesztési osztályban már ismerkedett a harcművészet ezen műfajával a Johnny Karate karakter által.

7112c097762960e5cc3b7fa1cdf87d15a62996f6.jpg

Az Indivisible Productions alapítójaként Chris Pratt a mozi-, a streaming- és a televízióiparba egyaránt be kíván törni, azonban eddig csupán a The Tomorrow War c. Chris McKay (LEGO Batman: A film) által rendezett film  gyártásáért felelt a cég, melyben Pratt mellett J.K. Simmons, Mary Lynn Rajskub (24), valamint Yvonne Strahovski (A szolgálólány meséje) fog feltűnni. A produkciós cég exkluzív szerződést kötött a Universal Pictures-szel, mihez hozzátartozik a Saigon Bodyguards c. kínai film remakeje.

Pratt munkarendje azonban felettébb sűrű, ugyanis a közeljövőben A galaxis őrzői 3 és annak különkiadásával, illetve a Thor: Szerelem és Villámnak forgatásával lesz elfoglalva. A The Tomorrow War c. film 2021. július 23-án, míg a Jurassic World: Világuralom 2022. június 10-én kerül bemutatásra. A The Black Belt forgatása leghamarabb a 2021-es év végén kezdődhet.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló film premier mozi 24 hír karate érdekesség friss vígjáték batman marvel érdekességek jack bauer filmajánló vin diesel avengers lego batman bradley cooper james gunn városfejlesztési osztály bosszúállók parks and recreations chris pratt jk simmons coming-of-age fekete öv jurassic world a galaxis őrzői felnövéstörténet a szolgálólány meséje cineart cineartblog the black belt johnny karakte tomorrow war galaxis őrzői 3