2020. dec 14.

Megérkezett a Wonder Woman 1984 utolsó előzetese!

írta: Siktár Vivi
Megérkezett a Wonder Woman 1984 utolsó előzetese!

A Comic Con Experience jóvoltából érkezett meg a Wonder Woman 1984 utolsó, egyperces előzetese, mely az eddigiektől eltérően sokkal kevésbé a látványvilágra, mintsem a karakterpillanatokra és a dramaturgiára épül, azonban továbbra is optimista és nagyszabású filmnek ígérkezik a sokat tologatott Patty Jenkins-folytatásfilm. 
 6-_wonder-woman-1984-brazilian-ccxp-poster.jpg

Világszerte főként mozikban debütál Gal Gadot-szuperhősfilmje, azonban az HBO Max kiépített országaiban egyaránt bemutatkozik, mely kezdete a Warner mozi és streaming stratégiájának. Nemrég értesülhettünk arról, hogy a WarnerMedia tulajdonosa, a telekommunikációs multicég, az AT&T hatalmas adósságot halmozott fel 2020-ban, és a bejelentett streaming stratégia az erre való válaszreakció.

6-_f6i4h2bjmfnzhb4rddjbb37bfi.jpg

A Wonder Woman 1984 hatalmas csodákat, nyolcvanasévek nosztalgiát, nagyszabású és személyes filmet ígér, de még mindig nagyon messze van a hazai mozirajongók számára a multiplexek újra nyitása, így mi csak a 2020. december 25-ei premier után, feltehetőleg januárban élvezhetjük az új filmet, hiszen az HBO Max Európára vonatkozó kiépítésére csak 2021. második felében kerülhet sor az ígéretek szerint.

Szólj hozzá

streaming érdekes előzetes film premier mozi stream hibrid trailer hír karácsony december érdekesség warner at&t 2020 patty jenkins warner bros gal gadot cineart cineartblog hbo max warnermedia wonder woman 1984 streaming platform